Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

maanantai 31. elokuuta 2020

Prerafaeliittinen evakkotarina SYKSYN JÄLKEEN SAAPUU KEVÄT on 105. naisen ohjaama leffa jonka näin tänä vuona

There Will Be Spring (2020) on kaunis, ja juokseva elokuva. Se on virkistävää myös kielellisesti: siinä puhutaan enimmäkseen liiviä. Päähenkilöinä on minulle teattereista tutut, ja hyviksi havaitut näyttelijät. 

Prerafaeliittinen evakkotarina SYKSYN JÄLKEEN SAAPUU KEVÄT on 105. naisen ohjaama leffa jonka näin tänä vuona.

Tässä olis jotain samaa kuin MILKAssa, jos sitä ei olisi tehty niin ällösti. Kielenä on livvinkarjala, vaikka Letterboxd väittää, että suomi. Sopivasti Tommi Kinnusen EI KERTONUT KATUVANSA romaanin kera: päähenkilönä nainen ja sota, jota ei elokuvissa käsitellä, kirjoissa kylläki.

Tarkennuksena: Syksyn jälkeen saapuu kevät on hieno elokuva, rinnastuksena Milkaan, joka oli tehty ällösti, vanhojen äijien näkökulmasta, tirkistellen. Tässä on päähenkilönä nuori nainen, seksuaalinen nainen, aktiivinen nainen, subjekti, ja tarina on hänen näkökulmastaan. Näin.

Kyllästyttää miesten käsikirjoittamat, miesten ohjaamat amerikkalaiset turinat ja tarinat, niin muunkielisiäkin on. Prerafaeliittinen evakkotarina SYKSYN JÄLKEEN SAAPUU KEVÄT on 105. naisen ohjaama leffa jonka näin tänä vuona #52filmsbywomen 




raileri Vimeosta:

Syksyn jälkeen saapuu kevät TRAILERI from Tarasow Films on Vimeo.

sosialistisesta mediastani:
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Syksyn jälkeen saapuu kevät. Prerafaeliittinen evakkotarina. 31.08.2020. Cinema, valkokankaalta. Letterboxd — Your life in film Teatterinlumoa There Will Be Spring (2020) Review by Teatterinlumoa There Will Be Spring 2020 ★★★ Watched Aug 31, 2020 Teatterinlumoa’s review published on Letterboxd: Syksyn jälkeen saapuu kevät 31.08.2020 cinema. kyllästyttää miesten käsikirjoittamat, miesten ohjaamat amerikkalaiset turinat ja tarinat, niin muunkielisiäkin on. Prerafaeliittinen evakkotarina SYKSYN JÄLKEEN SAAPUU KEVÄT on 105. naisen ohjaama leffa jonka näin tänä vuona 2020. Tässä olis jotain samaa kuin MILKAssa, jos sitä ei olisi tehty niin ällösti. Kielenä on livvinkarjala, vaikka Letterboxd väittää, että suomi. Sopivasti Tommi Kinnusen EI KERTONUT KATUVANSA romaanin kera: päähenkilönä nainen ja sota, jota ei elokuvissa käsitellä, kirjoissa kylläkin. #syksynjälkeensaapuukevät @sjskelokuva #cinema #movies #movie #elokuvat #helsinki #finland #valkokankaalta #actorsoffinland #finnish #finnishmovies #finnishmovie. #52filmsbywomen raileri #Vimeo t.co/Euoqj30FHR syksyn jälkeen saapuu kevät Prerafaeliittinen evakkotarina 52 films by women 52 films by women in 2020 52filmsbywomen #52filmsbywomenin2020. Sekä Lidlistä barbien pikkupizzoja. Sekä metrossa hyviä mainoksia: ei kaivoksia tuhoamaan Suomen luontoa.

Henkilön Satu Ylavaara (@popkulttuuria) jakama julkaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.