Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

keskiviikko 13. huhtikuuta 2022

Tänä päivänä, 20 vuotta sitten, Christopher Lee vieraili Helsingissä, Night Visions spesiaalissa Hammertime 13.04.

Christopher Lee. Tänä päivänä, jokunen vuosi sitten, itse asiassa 20 vuotta sitten, Christopher Lee vieraili Helsingissä, Night Visions spesiaalissa Hammertime, jolloin katseltiin elokuviaan läpi yön cinema Orionissa. Oi niitä aikoja. 13.04.2020.  Elämäni kohokohta oli tavata Christopher Lee, lempinäyttelijäni. Rakastuin kauhujen kesällä 80-luvun yöttömässä yössä Hammerin kauhuihin Maikkarilta... 

Mailman karismaattisin vampyyri Christopher Lee Suomessa huhtikuussa 2002. It s Hammertime... Oikeatsi hän oli karismaattisin henkilö jonka olen tavannut. Tosin keskustelumme oli vain, että hän kysyi, onko tuo poro, ja vastasin kyllä, koska en muista, siinä paniikissa, mikä oli hirvi englanniksi. Vaikka hän oli keilihmiehiä. Tuossa pienessä elokuvakaupassa annoin hänelle siis kirjekuoren, jonka päällä oli primitiivinen hirvi. Aikoinaan lähettelin hänelle aina synttärikortin. Ajoissa. Tuntuu tosi oudolta, ettei häntä ole. Kaikki alkoi kesän 1987 Maikkarin esittämistä Hammerin kauhuelokuvista, joissa hän oli Dracula, ja Muumio. Vai alkoiko kaikki paljon aiemmin... Hammertime oli hieno kavalkaadi herran filmejä. Katsoimme ne kaikki, putkeen. Tietenkin. Oi niitä aikoja... © Satu Ylavaara Photography 2002. videot Night Visions. 
...   oi.... 

Dracula Prince of Darkness (1966)
Frankenstein Created Woman (1967)
The Devil Rides Out (1968)
Taste of Fear (1961)
Devil-Ship Pirates (1964)
To the Devil a Daughter (1976).







Christopher Lee. Tänä päivänä, jokunen vuosi sitten, itse asiassa 20 vuotta sitten, Christopher Lee vieraili Helsingissä, Night Visions spesiaalissa Hammertime, jolloin katseltiin elokuviaan läpi yön cinema Orionissa. Oi niitä aikoja.
Pyysin nimmarin elokuvalippuun ja Satanic rites of Dracula -videokasettiin. Toveri muisti, että pyysin myös pääkalloon, mutta enää ei tekstiä kallossa näy, että ehken... Christopher Leen Dracula-paita päällä, ostettu Dekadenzistä vuonna 1987. 








Night Visions viideo 

Christopher Lee in Finland at Night Visions Hammertime 2002: MTV: Keskiviikon keskiyö juonto / kuulutus 80-luvulta: Sosiaalisesta mediastani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.