Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

sunnuntai 3. huhtikuuta 2022

Tv: Tin Star, 3. kausi Ruutu+, eihän tästä tiedä, onko paras, kun vasta aloittaa... Mutta sentään Tim Roth. Olemme siirtyneet Liverpooliin

Tv: Tin Star, 3. kausi Ruutu+, eihän tästä tiedä, onko paras, kun vasta aloittaa... Mutta sentään Tim Roth. Olemme siirtyneet Liverpooliin, näköjään. Kyttäsarjaa tehty 2017-2020. 

Eihän Roth yksin toimi, vaan koko perhe...

Raikas, kupliva, tosin poukkoileva, osin hullu sarja, mutta näköjään tämä on viimeinen kausi. Sehän on hyvä merkki kun ei tiedä mitä tapahtuu seuraavaksi. Olemme kuitenkin rikossarjassa, realismissa ja suht mustassa komediassa. (Emme fantasiassa tai skifissä.) 

Nythän mä hokasin, että hakemalla tai klikkaamalla kunnolla myös muut kaudet tulevat esiin. Ei tosin kaikista sarjoista. Ruutu plussalla kiinnostavin anti on Cirkus-paketit brittidraamaa ja rikosta. Tässä parasta on, ettei rikollisen ja Kytän välillä ole pahemmin eroa... Ja koko perhe osallistuu, ei ole pelkästään uhreja. Kieli on värikästä ja rivoa, ihan ekassa jaksossa vaimon samassa lauseessa on sekä fudge että fistaus.... Vaimoa Angela Wortia näyttelee Genevieve O'Reilly, joka on ollut sopivan vampyyrimäinen ja pahis rooleissaan. 

Tim Rothin hahmo on Känädään muuttanut poliisi, paennut väkivaltaa Enklannista, ja toimii samassa ammatissa. Taakkansa hänelläkin, alkoholismi, nyt ollut pari vuotta ilman. Peilistä välillä katsoo tiukkana Hyde... Myös poliittista ja yhteiskunnallista, ja ekologista kulmaa, koska iso paha öljy-yhtiö tuhoaa vedet ja sorsatkin... Mukana yksi Peacemakerin sivuhahmoista. Kausi 1 nähty, kausi 2 kesken, alkaa aika sekavasti, eikä nyt kekkuloilla. Mukana hieno näyttelijä John Lynch, tuttu mm vuoden 1984 elokuvasta Cal ja Isän nimeen. Myös Anamaria Marinca (Countess 2009, 4 kuukautta, 3 viikkoa, 2 päivää). 


No tulihan siihen puhtia... 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.