Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

sunnuntai 3. joulukuuta 2023

Tv, rikossarjat. Aloin katsoa, ehkä uudelleen, Irvine Welshin CRIMEä, BritBoxissa

Tv, rikossarjat. Aloin katsoa, ehkä uudelleen, Irvine Welshin CRIMEä, BritBoxissa oli tarjous 3,99€. Koska Ken Stott tekee mainion roolin poliisina, hän ei ole pääosassa, vaan sivuosassa, poliisien pomona laitoksella, on normaalien poliisien ja poliisijohdon / poliittisen johdon välissä, kun johto haluaa ratkaista rikokset, oli oikea syyllinen eli ei. Kun oikeat kentällä olevat poliisit haluavat saada ratkaisun, konnat kuriin, etteivät tuhoa elämiä enempää. Mutta kuinka töistä tulee pakkomielle, sarjamurhaajan jahtaamisesta. Kuinka rasistiset oikeistopoliitikot päättävät, kuinka perverssiä elämää oikeasti viettävät etuoikeutettuina. Skotlantilainen kieli... 01.12.2023. #tvsarjat #tvsarjat2023 #tvsarja2023 #tvsarja #britbox #irvinewelshscrime #irvinewelsh #crime #irvinewelshinCrime #sarjamurhaajakeissi #rikossarja


Tänään en tee muuta kuin pakkaan joululahjoja, tyhjennän työpöytää, täytä kalenteria, varmuuskopioin kuvia, kirjoitan, katson Irvine Welshin Crimen 2. sesonkia: Ken Stott on niin mainio sivuroolissa poliisien pomona normipoliisien ja ehkä korruptoituneen johdon populismin välissä.


Kakkoskauden eka jakso alkaa irvinewelshmäisellä spänkillä, leikkauksilla, äänellä, mustalla huumorilla.

Tässä sarjassa ei kuitenkaan ole sellaisia antisankaritarina eikä veijaritarinaa kuten 90-luvulla. Koska eletään lopun aikoja. Sentään Etonin käyneet johnson ja cameron. 

Vallassa on oikeiston konservatiivit populistipoliitikot jotka lietsovat kallis puku päällä rasismia.

Pitää löytää sarjamurhaajat ja toisaalta ihan telkkarissa äärioikeiston torvet lietsovat lisää vihaa. Toisaalta käsitellään trans- ja muitakin vähemmistöaiheita, oikeuksia, sanan- ja ilmaisunvapautta. Omassa sukupöydässä käydään sotaa, siellä on mm TERFfiä. 

Poliisit käyvät terapiassa lapsuusajan traumojen vuoksi. Toisaalta ällöt naisia vihaavat impotentit poliisimiehet käyttävät hyväksi naisia. Toisaalta järjestäytyneet seksityöläiset pitävät omia podcastejaan ja pitävät kiinni oikeuksistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.