Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

perjantai 12. syyskuuta 2014

Taatusti tuore supersankari: Blubberella; Lindsay Hollister, Clint Howard, Uwe Boll: 12. syysk. 2014

Pääosassa Lindsay Hollister, joka on piristävä lisä anorektikkojen jälkeen, mutta olisi voinut olla hulluttelevampi, burslekimpi, välillä hirviö... Punamustat uhkeat goottikorsetit ja muut tummanpuhuvat vermeet - upeita. Ja mitä pahaa sanottavaa on sankarista joka käy taistoon konekivääri kädessään ja toisessa hattara. Pinkki.  12. syysk. 2014 

      Parhaimmat replat saa natsitri Doctor Mangler eli Clint Howard. Ohjaus: kirjallisuustieteen tohtori Uwe Boll, eräs huonoimpia ohjaajia ajallamme jonkun käyrän mukaan... Ei veikkosten se minuun vaikuta.  

Uwe näyttelee filmissään hitleriä. Elokuvan olisi voinut tehdä  paremminkin, ja osittain lähestyimme varhaisen John Watersin hulluutta / luovuutta. Näyttää että Bloodaraynen 3. osa - joka on tietty Third reich - on [kuin] Blubberella, vain pääosan esittäjä on eri. Blubban ekstroissa vilahtaa välillä Bloodrayne: The Third Reich -klaffi. Mutta en koskaan ole välittänyt klafivirheistä. Taatusti loukkaava elokuva, joka ei ole kovin kosher.

Mutta toisaalta - onko aina oltava vain groteski ja huumori. Naisen. XL kokoisen naisen. 

Uwe Boll wiki : "Troma Entertainmentin Lloyd Kaufman on kehunut Bollin "itsenäistä henkeä" ja arvellut hänen joutuvan kärsimään kohtuuttomasti, koska ei työskentele suurille Hollywood-studioille" 


Uwe Boll:
Blubberella 

Pääosassa Lindsay Hollister  
- tänä vuonna olen nähnyt häneltä mm: Some Guy Who Kills People  ja aiemmin mainiossa häijyssä sarjassa Suositut , vielä näekemättä on Breaking Fat Tv sarja, joka on hänen käsikirjoittamansa 2013-2014 ja ohjaamansa 2013, tuottamansakin.

mutta parhaimmat replat saa natsitri Doctor Mangler eli Clint Howard
Clint Howard: mm The Lords of Salem, Halloween 2007 Doctor Koplenson ja Doctor Manglerin roolia hän vetää sekä filmissä
Bloodrayne: The Third Reich kuin myös tässä Blubberella. Hauskinta kun William Shatneriä grillataan - ei kannibaalielokuvassa vaan komediassa: Comedy Central Roast of William Shatner jossa hän toistaa roolinsa Balok. Sekä herkullisessa oman aikansa naurettavassa yliseksualisoidussa dekkarikuvauksessa Silkkiä ja luoteja. Ja tietty töllön länkkäreissä: Virginialainen , Bonanza 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.