Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

maanantai 22. elokuuta 2022

The Sandman tv sarjan 11. jakso, bonusjakso pärähti kotva sitten yllättäen Netflixiin nimellä Dream of a Thousand Cats / Calliope

The Sandman tv sarjan 11. jakso, bonusjakso pärähti kotva sitten yllättäen Netflixiin nimellä Dream of a Thousand Cats / Calliope. Noin kolme päivää sitten. Olihan tämä yllättävää, ja maukasta. Ääniroolien valinnat kiehtovia, mm Good Omens tyypit. 12.08.2022 
#theSandman #theSandmanTv #theSandmanTvSarja #dreamofathousandcats. 



Jo on kissavideo! Niin kuin Pekka Töpöhännän alussa on kissa ja sen koti, tai ainakin paikka jossa ihmiset palvovat kissoja. Tai ainakin ruokkivat ja rapsuttavat. Milloin kissat hallitsivat. Milloin kissat olivat suuria. Mitä tarkoittaa kissaemolle se, että ihmisten mielestä rotuemon pennut ovat sekarotuisia. Jo on kissavideo! Niin kuin Pekka Töpöhännän alussa on kissa ja sen koti, tai ainakin paikka jossa ihmiset palvovat kissoja. Tai ainakin ruokkivat ja rapsuttavat. 

Milloin kissat hallitsivat. Milloin kissat olivat suuria. Mitä tarkoittaa kissaemolle se, että ihmisten mielestä rotuemon pennut ovat sekarotuisia. Jo on kissavideo! Niin kuin Pekka Töpöhännän alussa on kissa ja sen koti, tai ainakin paikka jossa ihmiset palvovat kissoja. Tai ainakin ruokkivat ja rapsuttavat. Milloin kissat hallitsivat. Milloin kissat olivat suuria. 

Mitä tarkoittaa kissaemolle se, että ihmisten mielestä rotuemon pennut ovat sekarotuisia. Kalliopeia-osuudessa kirjailija luennoi nuorille kirjoittajille, jotka vihaavat tekstiään, tai ainakin yksi. Hän keplottelee nuorelta lääkiksen naiselta jotain.... orgaanista. 

Sopiiko 1. osan animaatio tämän kakkososuuden kanssa. Hassua kysyä, kun kyse on kuitenkin sarjakuvasta. Kuinka paljon saa muuntaa, päivittää. Rakastan teatteria jossa romaani hetkeksi lihallistuu. 

Ja Shakespearea voi käyttää alustana moneen vallan, väkivallan, surun käsittelyyn. Ja kappas, jaksossa vierailee Shakespeare-näyttelijä. Kukaan ei kysy kun näytelmiä dramatisoidaan ja muokataan. Elokuviakin ja sarjoja saa, varsinkin kun alkuperäiset tekijät ja luojat ovat mukana. Huvittaa nämä misogyynit rasistit jotka pitävät sarjaa liian wokena. Eivät ole vissiin lukenet sarjakuvaa. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.