Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

keskiviikko 9. elokuuta 2023

Vähintäänkin ajankohtainen tv sarja Sisäpiirissä Yle Areenassa brittiläisestä äärioikeistosta ja uusnatseista. Pääosassa karismaattinen Stephen Graham

Vähintäänkin ajankohtainen tv sarja Sisäpiirissä Yle Areenassa brittiläisestä äärioikeistosta ja uusnatseista. Pääosassa karismaattinen Stephen Graham, joka oli mainio Al Capone, tuttu myös Line of Duty, The Irishman, Peaky Blinders, Murhat maalaistalossa.

Hän on ollut mm Barabbas, Baby Face Nelson, Heinrich Himmler, 

sekä sarjoissa Taboo, Accused - syytetty, The Secret Agent, ja leffoissa POTC, Gangs of New York, Texas Killing Fields, Pappi lukkari talonpoika vakooja, Musta noita.

Jonossa katsomislistallani: Time - sovituksen aika.

Ehin kattoa kolme jaksoa. Kiinnostavaa kirli ja aksentit jotka kuvasvat sitä omaa kotimaata, huudeja ja perinnettä, perintöä. Ja millaisista merkeistä voi huomata sukulaisen / naapurin käytöksestä että nyt on kuunnellut jotai antisemitististä foliohattujutskaa ja muuta salaliittopropagandaa. 

Mutta toisaalta, aina voi muuttua, ja muuntua. Kääntää kelkkansa, tutustua, olla empaattinen. Muuntua uusnatsista ihmiseksi. Joka auttaa muita. 

Mikä näitä nuoria brittimiehiä kiehtoo äärioikeistossa ja fasismissa. 

21.07.2023 





#sisäpiirissä #stephengraham #yleareena #tvsarjat #tvsarjat2023 #tvsarja 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.