Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

maanantai 26. syyskuuta 2022

Parasta: Harakkamurhat (Magpie Murders, 2022) 1 kausi, Yle Areena. Rikossarja. Kirjoja rakastavan sarja

Harakkamurhat (Magpie Murders, 2022) 1 kausi, Yle Areena. Rikossarja. Kirjoja rakastavan sarja. 


Conleth Hill on Alan Conway, kirjailija koka kirjoittaa, muuttaa, korjaa, innostui, naputtaa tekstiä. Lesley Manville on Susan Ryeland. Hienot, tutut näyttelijät, raikas alku. Vasta aloitin.


"  Anthony Horowitzin romaaniin perustuva 6-osainen brittiläinen rikossarja kertoo kustannustoimittaja Susan " Ryelandista jonka elämän keskeneräinen kässäri muuttaa. 



Anthony Horowitz: Magpie Murders, 2017. Äänikirja - BookBeat. 

Kaunis on myös tunnari. 

Kirjaa saa englanniksi äänikirjana mm BookBeatissa. 


Kirjailija Alan Conway on luonut vintage dekkarin, cozy crimeä kuvitteelliseen brittiläiseen pikkukylään, 1950-luvulle sijoittuvan salapoliisin Atticus Pündin (Tim McMullan), jolla oikea käsi, sihteeri James Fraser, hätkähdyttävän kaunis nuori mies (poikamainen Matthew Beard). Hän on aikalailla samannäköinen kuin pari vuotta sitten kaapista tulleen Conwayn viehättävä ja kallis rattopoika James Taylor (vähintäänkin poikamainen Matthew Beard). 




Sarja tuntuu sanovan, että 50-luvulla miehet saivat olla työssä partnereita, mutta 2020-luvulla myös parisuhteessa, keskenään.


 Matthew Beardin töistä arvostan: The Riot Club 2014, The Imitation Game, An Education 2009, Elizabeth Harvest 2018, ja Dracula 2020.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.