Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

keskiviikko 21. syyskuuta 2022

Disney plussalta hyvinkin tuore sarja She-Hulk, täydellistä viihdettä, feminismiä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Marvel Comics sarjakuvaan perustuva tv sarja

Disney plussalta hyvinkin tuore sarja She-Hulk, täydellistä viihdettä, feminismiä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Marvel Comics sarjakuvaan perustuva tv sarja. Nyt jotain kolme osaa katsottavana. 

Oikein raikas ja häijy supersankaritarina, jossa koulutettu, itsevarma, ammatissaan hyvinkin pätevä juristi lakinainen, joutuu kuulemaan cat callingia, eli ällöjä äijiä jotka vislaavat perään, ja baarin ovien ulkopuolella yrittävät tunkea iholla. Työpaikalla miesselittäjät jotka yrittävät miesselittää alasta tai asiasta, josta eivät tiedä, asiasta paremmin selvillä olevalle naiselle. Tunnistettavaa, mutta riemukkaasti toteutettu. Voimaannuttava! Nainen joka ei saa näyttää voimaansa, raivoansa. 

💚💚💚💚💚 

Disney plussa nyt 1,99 € kk, 19.09. asti. 


Onko Kostajilla työterveyshuoltoa? Ei varmaankaan ameriikassa. 

Jen Walters, Jennifer Walters on Hilk, She-Hulk, tyttö-Hulk Pääosassa Tatiana Maslany. She-Hulk: Attorney at Law (2022) supersankarifiktio, 1 kausi. Disney+ 

Ja Tim Roth on palannut! Eturistiriitoja? Takuulla... Pienenä meillä telkkarista ei näkynyt Hulkki, mutta naapurissa näky, kun niillä oli parempi antenni, tai ainaki lähempänä Ruåtsia... 

Kirjoittajat: Jessica Gao Ohjelman luoja: Jessica Gao

Lisäystä 18.9.:

Tv. SHE-HULK. Kuinka olemmekin, olen kaivannut tällaista freesiä ja kreisiä sarjaa! Nyt uudessa jaksossa bimbo meikkituotteiden brändin myyjä Titania myy She-Hulk -ihonhoitosarjaa, törkeä muija varastaa nimen, ja vielä myy käärmeöljyä kirjaimellisesti, ja on rekisteröinyt nimen itselleen. Tästähän tulee lakijuttu, ja Jen suuttuu, ja vihreäksi muuttuu..
Jen miettii, mikä on mainiota kun on Hulk: ei kärsi krapuloita, ja saa rauhassa kävellä kuulokkeet päässä. Tämä jälkimmäinen lause on tärkeä, ja kertoo naisvihasta ja seksismistä. Kuinka nainen ei saa kävellä rauhassa kuunnellen musiikkia tai äänikirjaa, vaan on oltava valmiina, kun mies hyökkää, vislaa huutelee perään, yrittää lääppiä ja puhua ällöttöviä, tai miesselittää tsi muuten sabotoida.
#SheHulk

Mm suurin osin kotimaisessa släsherileffassa Sound of Violence päähenkilönä on nainen (muusikko, äänen käsittelijä) joka kertoo samaa. Miten ei voi nainen kävellä rauhassa kuulokkeet päässä. Myös moderni upea vampyyrileffa A girl Walks Home Alone at Night voisi viitata siihen, kuinka turvatonta naisen on kävellä kotiin.

She-Hulk on rento sarja, se on raikkaasti näytelty, nokkelasti kirjoitettu. On ihanaa nähdä kuinka tavis Jen on kotonaan kauha kädessä tai paljain varpain jalat rennosti pöydillä. Kuinka puhdistavaa ja voimaannuttava on nähdä ja nauttia popkulttuurista, joka ei ole vain yksipuolista äijien tarinoita äijistä äijille, äijien rahoittamina.

18.09.2022.
Neljäs jakso...

Sivuroolissa kätevä sihteeri, nainen joka pitää puolensa, ja puoliniljakas lakimies kuulostaa Christian Balelta, joka olisi sekä Amerikan psyko ja Batman. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.