Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

sunnuntai 3. lokakuuta 2021

Natsit maan keskipisteessä, Viides valta, Last horror movie, Hassut hurjat hirviöt

Natsit maan keskipisteessä, Viides valta, Last horror movie, Hassut hurjat hirviöt. Olen katsonut taas valtavasti elokuvia 2.11.2014. Mutta täsä päivityksenä mie ja Gerard Depardieu Neuvostoliitossa ;)  vitsi vitsi, kyseessä oli vain vahaukko. Muistaakseni...

 Natsit maan keskipisteessä, Viides valta, Last horror movie, Gothika, Hassut hurjat hirviöt, joista kaikista pidin pitkin hampain tai oikeasti huru mykke.
         
Sen sijaan uutuudet keskinkertaisuudet kuten Devil's Due ja Shame The Devil, kyllähän ne halloweeninä katsoi ja joo, kuten kirjamessuilla kysyttiin, onko parisuhde jatkuvasti jaettavissa instagrammissa, jatkuvasti nauhoittaen kaikkea... Halloweeninä halusin maalata piruja seinille, ja niin teinkin. Natsit maan keskip oli varsinaista halpaa höttöä kunnes kuvaan astui puolimotorisoitu tappajarobotti jolla adolf hynkelin aivot, tai siis pää. Ja viikset.

Näin jälkikäteen, oliko Natsit maan keksipisteessä vai Iron Skyn... rippiohvi. Ja saatiin nääkästi vauhdilla valmiiksi enne Iron Skytä. Ratsastaen myytillä. Ja dinolla, tietenkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.