Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

maanantai 25. lokakuuta 2021

Tikulla silmään: Alice Lowe ja elokuvansa Prevenge elokuvateatteri Andorrassa Night Visions festareilla 22.04.2017

Tikulla silmään: Alice Lowe ja elokuvansa Prevenge (2016) elokuvateatteri Andorrassa Night Visions festareilla 22.04.2017 . Alice Lowe with her movie PREVENGE at cinema Androrra at Night Visions Festival in Hellsinki 22. April 2017. Night Visions: Back to Basics -festivaali. Kauhuelokuva, kauhukomedia, komedia. 

Kylläpäs oli hieno nähdä tämä esikoiselokuvansa, jossa jo nimessään oli raskautta ja kostoa... Kauhun suurkuluttajana kautta aikain ja rantain on jo aikakin saada naisten elokuvia ja naisten tarinoita. Suomen telkkarissa tätä ei ole näytetty, mutta kesällä 2020 se kuului Ruåtsin telkkarin SVT;n ohjelmistoon, joka tarjosi naisten ohjaamia elokuvia koko kesän. Alice itse oli oikeasti ja kovasti raskaana elokuvan ajan, hän siis näyttelee myös pääosan, Ruthin roolin. Alice on tuttu mm komedioista ja kauhusta kuten World´s end, jossa hän harkitsee talonostoa, sekä tietysti Hot Fuzz, myös Night Visionsissa nähty kummajainen Aaaaaaaah!, huikea tv sarja Black Mirror ( jaksossa: Bandersnatch), Uusi Sherlock, Pikku-Britannia, Kirjava joukko. 

Taisi olla täällä Q&A:ssa ja muuallakin somessa, kuinka miespuoliset soemttajat ja kommentaattorit kysyivät, onko hän nähnyt sitä ja sitä taide-elokuvaa. Elokuvassa näyttelee mm: Kate Dickie ( Game of Thrones, Filth, The Vvitch, The Green Knight ), Kayvan Novak ( tuleva What We Do In The Shadows -sarja). 


© Satu Ylavaara Photography 2017:

© Satu Ylavaara Photography 2017

YouTube myy ja vuokraa elokuvaa sanoen: "Alice Lowen ”Prevenge” on pikimusta brittikomedia, joka seuraa raskaana olevan Ruthin hauskaa mutta häijyä murhien sarjaa. Ruthin tekoja ohjailee hänen misantrooppinen syntymätön vauvansa, joka syyttää yhteiskuntaa isänsä kuolemasta. Lapsi puhuu Ruthille kohdusta käskien tappamaan pahaa-aavistamattomat uhrit. Omantunnon, yksinäisyyden ja oudon hulluuden kanssa kamppaileva Ruth joutuu lopulta äidiksi tullessaan valitsemaan vapahduksen ja tuhon väliltä. ”Prevenge” on Lowen debyyttiohjaus. Lisäksi hän käsikirjoitti elokuvan ja näytteli sen pääosan ollessaan itsekin raskaana."

Prevengen kuvia IMDB ja ehkäpä railerikin rai rai:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.