Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

sunnuntai 24. lokakuuta 2021

Koska silmälasista tuli asuste? Täsä kera käärmeen ja Andy Warhol-lasien


boan kera
Ei silmiklasit ole asuste. Irtonenä on ;) Poronsarvet ovat asuste, ja aika hip kun Hannibal. Hrrr, tuli aivan kylmä tästä vitsailusta. Myös mainion kuivan mustan huumorin sävyttömässä siis sävyttämässä sarjassa Midsomerin murhat rymisteltiin hirvaan sarvet päässä. Koska aidosta, vanhasta siis pakanallisesta perinteestä on tullut kauhua? Muistan Hanna-Riikka Kuisman blogissaan käsittelemästä kauhusta - kuinka Wickerman Uhrijuhla maailman parhaimmaksi valittu kauhuelokuva kertoo uuspakanuudesta ja kuinka sitä pelätään. 

Palatakseni makoisaan Midsomerin murhat sarjaan josta Barbaby ikävä kyllä pääsi eläkkeelle - koko sarja nimineen ja tunnareineen tuntuu toistavan kuinka suuri merkitys viikingeillä ja heidän ruotsin kielellään oli, ja on yhä, Brittein saarelle. Ihana kirja joka minulla on blokkina kertoo Ruotsin historiasta - kuinka maailman vanhin purukumi on Skånesta, ja kuinka 900 ruotsin kielen sanaa elää yhä englanninkielessä, kuten husband... Sarjan viime jakso oli nimeltään jotain Hirvaitten juhla, ja alkup Stag party, ja joka kertoi mitä tämä miesten sarvet päässä naapurikylään juokseminen tarkoitti. Geeniperimän uusintaa. Mutta vain jos kop kop avaa hakas? 

Hirvein sarvipää oli tuttu jo Kellopeliappelsiini elokuvasta. Sarja alkoi kun massiivista fallista salkoa koristeltiin Beltanen aikaan - kuten Uhrijuhlassakin, ja kuten Ruotsissa, mutta myöhemmin, eli keskikesän juhlassa, sarjassa olimme hilpeissä siiderijuhlissa - joten sato ja sadot ovat ainakin onnistuneet - uhrijuhlaan verrattaessa ) Koska silmälasista tuli asuste?  kera käärmeen ja Andy Warhol-lasien
katselee uutta sarjaa



 














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.