Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

torstai 14. heinäkuuta 2022

Oikein hyvää päivää 24.08! Vietämme Pärttyliyön verijuhlaa... elokuvassa Kuningatar Margot! Isabelle Adjani 24.8.2014:

Verinen, intohimoinen, goottilainen: Vincent Perez ja Isabelle Adjani. Isabelle Adjani. Nosferatu. Kuningatar Margot! Oikein hyvää päivää 24.08! Vietämme Pärttyliyön verijuhlaa... elokuvassa Kuningatar Margot! 

Verinen, intohimoinen, goottilainen: Isabelle Adjani. Pärttylinyön verikosto! Tämä on eräs suosikkileffani 90-luvulta. Ehkä silloin oli enemmän aikaa.. 

Aikajana: 24.08.1572: Massacre of St. Bartholomew. Eli upeasti suomeksi: Pärttylinyön verilöyly... wikissä Pärttylinyön verilöyly 

Isabelle Adjani on huikea Kuningatar Margot! Mukana myös ihana Vincent Perez! vuodelta 1994. 

On mukana myös könsikkäitä elokuvista Korkeat korot ja Suspiria ( Miguel Bosé ), Morsian pukeutuu mustaan sekä Betty Blue ja Tyttö nimeltä Nikita ( Jean-Hugues Anglade) ;) mutta Daniel Auteuil:lla on niin hirveä parta ja kampaus, että alkaa kohta naurattaa ;) apropoo Auteuil antaa tässäkin oraalista nautintoa vastaanottavaiselle naiselle ( Asia Argento ) kuten siinä toisessakin filmijulisteessa, joka jostain syystä helsingin sanomat oli nostanut kuvaksi jutulle " onko elokuvissa liikaa seksiä " tai olio ulkona liikaa selksiä - tai vastaavaa, jota pähkäiltiin feministien joukossa, että kuka ääliö tuollaisen kuvan on valinnut, jossa nainen oikeasti nauttii.. olikohan kyseessä filkka Seuralainen (1999) wikissä?

Levykauppa Äx:ssä. En enää muista. Saiturin pörsissä myytiin halvalla dvd-elokuvia: 9 dvd.n itse valkkaamani satsin ostin yhteensä 15€, jossa oli sisällä 13 leffaa, kun kaksi dvd.tä sisälsi kolme filkkaa. Jos tässä perehdyn vain satsin historiallisiin pukudraamoihin.. 
 
Vincent Perez: Kuningatar Margot Vapaamieliset Crow II: enkelten kaupunki Kadotettujen kuningatar Indokiina Cyrano de Bergerac Fanfan la Tulipe Arn - Temppeliritari Arn (TV minisarja )


Ostin tämän DVD-boxissa, hinta 3,33€, 
24.8.2014:







Isabelle Adjani: Vuokralainen Nosferatu - yön valtias Pirulliset 
Kuningatar Margot MUBI


propoo Auteuil antaa tässäkin oraalista nautintoa vastaanottavaiselle naiselle ( Asia Argento ) kuten siinä toisessakin filmijulisteessa, joka jostain syystä helsingin sanomat oli nostanut kuvaksi jutulle " onko elokuvissa liikaa seksiä " tai olio ulkona liikaa selksiä - tai vastaavaa, jota pähkäiltiin feministien joukossa, että kuka ääliö tuollaisen kuvan on valinnut, jossa nainen oikeasti nauttii.. olikohan kyseessä filkka Seuralainen (1999) wikissä?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.