Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

keskiviikko 6. heinäkuuta 2022

Päivän sankarit: Pilvikartasto ja Capt America 1. Avenger. Voi Heil Hydra sentäs!

Päivän sankarit: Pilvikartasto ja Capt America 1. Avenger. Voi Heil Hydra! Päivän sankarit: Pilvikartasto ja Captain America 1. avenger. Julkaistu 16.11.2014: 

Hyväntuulinen elokuva ola täysin huano tai tyhjäntekevä, kun siinä näyttelee Taisteluparin ihana Dempsey, elikä Michael Brandon, joka juoksetti herra Punkki Dennis Pennisiä elikkä Paul Kayeta, siinä Agatha Christien elokuvassa Sittafordin mysteeri. 

Tahi Robin Hoodin paha Guy of Gisbourne, Richard Armitage, jota Dawn Frenchin esittämä Dibleyn kirkkoherra talutti alttarille. Tahi JJ Feild, joka nin ikkään on ollut Miss Marplen seikkailuissa kuten Neiti Marple: Hallavan hevosen majatalo (2010), ja tietty Kuolema Niilillä, vuoden 2004 Poirot-elokuva, ja maailman ihaniman kirjan filmatisoinissa. 
 
Hugo Weaving on edennyt kauas siitä lyhytfilmistä eli kohtauksesta, jossa hän menee auton alle katsastamaan, ja----. sekä ihanasta Priscilla - erämaan kuningatar, ja Matrixin ja Pilvikartaston pahiksen roolista tosi upeaan pitkän nahkatakkiin pukeutunut Punakallo... 




ja paikallisen mengelen roolissa Toby Jones, joka ei enää ehkä mieti järkyttyneenä mitä tiltalteille tapahtunut kuten mainiossa Sound elokuvassa, eikä ole nin fetsi kallellaan kuin Capote. Ja Tommy Lee Jones on sopiva körmy ;) Mitä, onko Taistelupari naimisissa, olenko liian myöhässä :) Minä en ole numero. Heil Hydra! Päivän sankarit: Pilvikartasto ja Captain America 1. avenger


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.