Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

lauantai 16. heinäkuuta 2022

Hansel & Gretel, Zombieland, Deadly blessing, Territories, Amityville 3 (D), Olen katsonut useita elokuvia. Syövä kulutusyhteiskunta. 27.2.2015:

Hansel & Gretel, Zombieland, Deadly blessing, Territories, Amityville 3 (D), Olen katsonut useita leffoja. Syövä kulutusyhteiskunta. Kuten elokuvia Hansel & Gretel, joka tais mennä suoraan videolle, ei ehkä yhtä hyvä kuin Hannu ja Kerttu get baked - or get stoned.. Joita kumpiakaan en ole nähnyt. Sen sijaan Tommy Wirkolan Hannu ja Kerttu noidanjahtaajat oli oikein makea, minulla taitaa olla se dvd ja bluray, nami nami. Julkaistu 27.2.2015.
 
Muita elokuvia: Eaters: olisin odottanut enemmän tältä italolta kun maantieteellisesti gore/zombie genre niin hallussa, Zombieland aina yhtä piristävän kriittinen (kulutusyhteiskunta/hollywoodin kukkulat), Tappava siunaus (!) Deadly blessing: Wes Cravenin minulle outo elokuva v. 1981, Ernest Borgninellä on jysäyttävä katse, ja hirveätä Sharon Stone -tirkistelyä a´la silkkiä & luoteja... 

Territories kylläpä oli kylmä rajan ylitys, Saatanan riivaama aka Amityville 3 (D), mukana old school kolmiulotteiset siis 3D-klasit, pahvia, kaiki nämä elokuvat maksoivat noin euron pär kipale, paitsi Zombieland bluray jotai 2,50 egee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.