sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen färeissä

Visuaalinen ja antoisa keikka, kiitoksia Stupido Records & Booking! Alppipuiston kesän valtasi riippumattoman musiikin ilmainen festivaali, jota syvään kumarran.


Köyhät taitgeilijat pääsevät harvoin elitistisille festivaaleille pätkätöiden ja muun typeryyden takia joka aiheittaan vähävaraisuutta ja ennen kaikkea eriarvoisuutta - siksi erinomaiset festivaalit, joissa ei ole pääsymaksua, on Helsingin milteipä parasta antia. Se on henkireikä ja monikerroksellista hyvinvointia, kerätä käpyjä pitkän talven varalle... Stupido Indie Picnic juhlassa muisteltiin myös Utön tapahtumia, Amy Winehousen kuolinpäivänä 23.7.2016, muistelimme myös Smackin legendaarista Claudea joka olisi täyttänyt 50 vee... Lavareilta tuli myös Trainspotting elokuvan soudtrack, joka niin ikkään täytti pyöreitä, 20 vee, ja uusin Trainspotting elokuva on tulossa. Tarinan kirjoittajaa Irvine Welshiä kanstii seurata Twitterissä. Raitoina oli mm niin ikään edesmenneen Lou Reedin Just a perfect day... kylmiä väreitä, istua puistossa, toki ilman sangriaa, ja sitten käydä kotiin...   ja kaiken kruunasi Bowien Wild is the Wind... On kyllä sääli jos suuri yleisö kuuntelee paskaa, kertakäyttöistä jumputusta, homofobista hippihoppia, ja naisvihamielistä paskanjauhantaa ja aliarvioimista. Kuunnelkaa hyvät ihmiset hyvää musiikkia! Se kannattaa ;) Päivä oli mainio, koska lavalla oli hyvin edustettuina naismuusikoita ja -laulajia, kaikki omantakeisia, vahvoja ja energisiä, hyviä - tai kummallisia -viboja lähettäviä ;)


Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen

Tapahtuman FB-sivu kertoo:
" Laitetaan yhteen koko kansan Kauko Röyhkä, aistikas laulaja-lauluntekijä Anna Inginmaa ja Suomen rytmi- ja tyylitietoisin instrumentaaliyhtye The Hypnomen. Yhtälö on yllättävä, mutta kuin luotu toimimaan. Röyhkän väärentämätön oma ääni laulajana ja lauluntekijänä muodostaa täydellisen vastaparin Inginmaan jazz-sävyisen luonnomukaiselle tulkinnalle. Kaikkea kuljettaa Hypnomenin taiten annosteltu ja rytmitetty analogisoundien virta. Kokoonpanon alkuvuodesta julkaistu “Huominen on uni” -albumi on kerännyt ylisanoja ja suitsutusta, ja sen kappaleet ovat Indie Picnic -keikankin keskiössä. " Lue lisää: FB-Royhkainginmaahypnomen2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti