Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

tiistai 29. marraskuuta 2022

Adar. Spoilereita. Marraskuussa 2022 Mahtisormukset sarjan spekulointi jatkuu... Nythän mä vasta hokasin mitä istuva Adar katsoo

Adar. Spoilereita. Marraskuussa 2022 Mahtisormukset sarjan spekulointi jatkuu... Nythän mä vasta hokasin mitä istuva Adar katsoo kun seisova Galadriel kuulustelee häntä vajassa, ladossa. Vaan kumpi kuulustelee ketä, ja kumpi saakaan enemmän tietoa. Kumpi on niskan päällä. Tietenkin sitä esinettä, joka on Galadrielilla kädessään. Miksi se oli piilotettu latoon Theon löydettäväksi. Miksi juuri samaan kohtaan tuotiin Adar vangittavaksi, kuulusteltavaksi. Nyt myös ymmärrän, miksi simpukka-haarniska on Galadrielille niin tärkeä. 









Sitten oli tämä yhtäläisyys Gil-Galadin ja Adarin sotisovan metallikaulusten kuvioiden kanssa, onko siinä se joki, jonka ympärillä salvia kukkii, tai kukki äveriäästi. Oliko Adarin kilpi alunperin pronssinen, kultainen vai valmiiksi musta. Millainen haltija Adar oli, on. On selvää, että palopuheessaan örkkijoukolleen, anteeksi, uruk-joukolleen hän sanoo veljet, veljet ja sisaret. Hänellä on siis myös naispuolisia lapsia, naaraspuolisia örkkejä. Tai seuraajia, ihmisiä. Mistä hänen "lapsensa" tulevat. Ainakin he ovat vapautettuja, vihaisia, raivokkaita entisiä orjia. 
Teorioita, Reddit ja Twitter 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.