sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Onko tänä iltana tarjolla runoutta ja vaseliiniä, Marilyn Manson?

Marilyn Manson as Thomas Dinley in Salem. Marilyn Mansonin näyttelemistä on saanut nähdä mm Night Visions festivaaleilla sekä tv.ssä. Onko tänä iltana tarjolla runoutta ja vaseliiniä, Marilyn Manson? Tämä viitaus oli tietenkin moposarjaan Sons of Anarchy.

Mansonin hahmo kauhusarjassa Salem on Thomas Dinley. Hän on Salemissa oleva Parturi ja alkemisti, ja parantaja ja teurastaja, ja mitä ilmeisimminkin psykoterapeutti.

SALEM on huonoimpia näkemiäni sarjoja jossa tekorankkuus, puuduttava seksi jatkuvassa samassa asennossa sekä käsikirjoittajien ja ohjaajien kömpelöys myös toteuttaa oikeaa noituutta, parantamista, mutta myös pahaa silmää, pahuutta. Osa näyttelijöissä osaa tehtävänsä ja on tunnelman tasolla. Mutta miten vakavamielistä ja raskassoutuista ja täysin metsään mennään!

Poikkeuksena tietenkin Manson joka Dinleynä on pirun tarkkaan luotu hahmo, myös graafisesti.

Marilynin musiikki- ja näyttelijän/taiteilijan uraa ja performanssia, osin manifestiakin, olen seurannut nyt kolmella vuosikymmenellä!

Cd levyjänsä ostin 1990-luvulla, sitten näin Lynchin Lost Highway.

Hienoimmillaan MM oli Leffassa Let me make you a martyr, jonka näin NightVisions festivaaleilla, ohjaajan ollessa paikalla. MM ei ollut paikalla. Ikävä kyllä. Katsotaanpas parin viikon päästä miten suu pannaan.
Ja minne 😉

Myös Jeremy Crutchley osaa näytellä tässä sarjassa, mutta niinhän teatterinäyttelijät ja genre-näyttelijät osaavat aina, mikään rooli ei ole liian pieni, jossa ei voisi tehdä itsensä muistettavaksi...


Marilyn Manson as Thomas Dinley in Salem:
Henkilön Satu Ylävaara (@satuylavaaraphotography) jakama julkaisu

Henkilön Satu Ylävaara (@satuylavaaraphotography) jakama julkaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti