Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

sunnuntai 1. toukokuuta 2022

Tv: Joel Fry, Ihastuttava ja kuuma cockney, sivuroolissa tässä pitkään odotetussa piraattikomediassa OUR FLAG MEANS DEATH,

Tv: Tv 📺 OUR FLAG MEANS DEATH. Ihastuttava ja kuuma cockney Joel Fry on sivuroolissa tässä pitkään odotetussa piraattikomediassa OUR FLAG MEANS DEATH, jota ajattelin ensin säästää, mutta aloitin kuitenkin. Myös muut murteet ovst mainioita ja tontun kapun silkkipöksyt järjettömän kauniin turkoosit + cembalo soi


Joel Fry 😍 on mukana Taika Waititin uusimmassa merirosvosarjassa.  Tällaista merirosmohommaa tulossa Hbo Maxilla... 


 ‘Our Flag Means Death’ Trailer: Taika Waititi and Rhys Darby Lead HBO Max Pirate Parody 


Kuukausi sitten näimme vasta tuoreimman railerin, niin nyt sitten kokonaisen sarjan. Myös skottilainen ja svedu aksentti kuulostavat mainioilta. 


Tammikuun uutisista ollaan siirretty näkemään koko sarja, julkaistu Hbo Maxilla 3.3.2022.  

Hirvittävän merirosvolaivan keulassa on valkoinen yksisarvinen... Mikä on miehekästä, mikä toksista mikä naurettavaa. 

Kuinka miesten roolit ahtaita ovat. Miehistö ei osaa lukea, mutta kapu lukee heille öisin mm puisesta nukesta joka haluaa olla oikea poika... Eli kapu lukee Iltasatuja. 

Tämä on hänen uusi perheensä. 23.03.2022. 1 kausi, 1 jakso. Ja kenellä on pisin kaukoputki.. 

Kapteeni on tollo, mutta kiltti mies, eikä hän ole merirosvoudessaan ammattilainen.

Elitistisen kolonialistiset britit yläluokkaiset tai merikapteenit pitävät itseään parempina verrattuna raakalaisiin, siis tummaihoisiin merirosvoihin, joiden kanssa taas kapteenimme toimii tasavertaisesti. Ainakin lapsuusajan kiusaajiin, jotka kiusaavat yhä. Pikku-Bonnet on tämän lempinimi, itseasiassa pilkkanimi. Mutta ovatko pahempia ja julmempia yläluokkaiset valkoiset britit kuin miehistö oikeita merirosvoja. 


Seksikäs, poliittinen, raikaz ja viihdyttävä. 📺📺📺📺 Rakastan syfilis-rokokoon estetiikkaa myös omassa taiteessani... Viittauksia myös elokuvaan Farinelli, ja frenologia mainittu. Valkoihoiset etuoikeutetut miehet, jotka mittasivat kalloja, rasistisesti. Ei ihan liittynyt frenologiaan, mutta symbolisesti myös pääkallolippuihin.

Joel Fry mainio oli myös Cruellassa. 

Kuka onkaan tarinan sankari ja antisankari. Kuka saa toteuttaa itseään, olla vapaasti oma itsensä. Miten tähän ajanjaksoon liittyy orjakauppa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.