Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

keskiviikko 2. marraskuuta 2022

Räsynukke (Ragdoll 2021) rikossarja, draama, sarjamurhaajakeissi, ehkä, 1 kausi Yle Areena

Räsynukke (Ragdoll 2021) rikossarja, draama, sarjamurhaajakeissi, ehkä, 1 kausi

Yle Areenasta. Perustuu Daniel Colen romaaniin Ragdoll. Pääosissa Henry Lloyd-Hughes DS eli ylikomisario Nathan Rosen roolissa. Lloyd-Hughes oli erityisen kuuma Sherlock Holmesina tv sarjassa Irregulars, jota totta vieköön, olisi voitu tehdä useampia kausia.

Kohtalaisen tuoreen sarjan aloitin ihan näillä näppäimillä, ja olisi tämä saanut Yle Teemalta tulla, että olisi kahdeksi vuodeksi saanut omaan boxiin katsottavaks, mut käyhän tämä näinkin.


11.06.2022.


Joyn roolissa Samantha Spiro, jolla oli upeassa vankilaan sijoittuvassa mainiossa komediallisessa. Sweeney Todd -versiossa Huomenna La Scala! (Tomorrow La Scala!, 2002) hirveä tarve vapaana näyttelijänä iskeä rikollisia miehiä vankilan sisällä.


Michael Smiley on DS Finlay. Ura: Kill List (2011), A Field in England (2013), Burke & Hare (2010) sekä tietty The World's End (2013) leffan höpöheinän myyjänä Reverend Greeninä jonka toimisto oli miestenvessassa.


Onhan tämä välillä huu ja välillä haa, mutta haluaa nähdä kokonaisuutena.


Mukana on myös vähemmistöjä, nuoria naisia, jotka todella sanovat mielipiteensä. Buumeri tai miltei samanikäinen voi sanoa sitä TikTok-marxismiksi.


On hienoa nähdä kaari Tennisonin Epäilyksen polttopisteessä vuodesta 1991 tähän hetkeen, ts 2020, 2021. Korona, brexit. Kuinka lasikatot murskataan ja korruptiokytät pistetään pois viroilta.tai eläkkeelle.


Vauhdikas, rujo sarja. 


En ole niin fanaattinen kuten vainoaja jaksossa x enkä ole edes redditissä...

Henry Lloyd-Hughes Nathan Rosen roolissa on toisenlainen kyttä, hän tulee kropalle pyörällä. Hän ei löydä kotoaan kynää kirjoittaakseen muistiin osoitetta, hän kirjoittaa pölyiseen akkunalautaan. Hänellä keitti yli raastuvassa, hakkasi rikollisen, joutui psykiatriseen sairaalaan eli läävään. Nyt häntä tarvitaan taas. Hermoromahdus, trauma. 


Murhapaikalle tullessa kysytään mikä tilanne:

- Kuinka paha?

- Tästä tehdään vielä podcasteja.


Ragdoll, räsynukke on poliisin ts olanyliheittimen korjaajan kekkasema nimi

sarjamurhaajalle, joka ottaa uhreista osan sieltä, osan täältä, ja ompelee yhteen, kuten mollamaijan.  Eräänlainen Frankenstein.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.