Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

keskiviikko 2. marraskuuta 2022

Tv 2021: Hotein Sherlock löytyy sarjasta The Irregulars

Tv 2021: Hotein Sherlock löytyy sarjasta The Irregulars. Lisää nuorelle yleisölle tarkoitettua viktoriaanista sisältöä, koska seikkailee tuore Sherlock Holmes ( rujo, vakava ja sopiva Henry Lloyd-Hughes) eli THE IRREGULARS. En ole lukenut kirjasarjaa eli en tiedä mitä on muutettu sarjaan. Aloitin Netflixissä 28.05.2021. Yliluonnollinen mysteerisarja. 


Ainakin yksi hyvä naisrooli, tyttörooli Bumble. Bea. Johtohahmo, johtaja, haluaa selvittää mysteerit, rohkea. 

Toinen tytöistä, päähenkilöistä on Jessie, joka tahtoo myös vehtailla ja uskoo romansseihin. Meno on aika teiniä, hormonit hyrrää, syntsapop soi, vaikka / koska ollaan 1800-luvun lopulla, myös silloin oli dandyjä. Ihanan pösilö aatelinen Leopold karkaa kartanostaan Lontoon riemuihin ja likaiseen kapakkaan silmät hyvin sinisinä. 


Välillä hyvinkin pösilöä menoa vaikka skrode rontti on Game of Thronesista Sandor Clegane eli noin parimetrinen Rory McCann on lintumestarina. En tiedä onko kässäri, ohjaus, äänimaailma vai leikkaus näissä lintukohtauksissa pielessä. Olisi ne toisinkin voinut toteuttaa. Vasta eka jakso. Luin, ettei uusia kausia tule, olisivat voineet kyllä jatkaa.


Minua ei haitannut kun modernia musiikkia käytetään historiallisessa sarjassa, kunhan se ei ole surkeaa naisvihamielistä räppiä. Mutta kauhu-kohtausten äänimaailma on liian kova, että korvat tippuu. Mukavaa cockneytä puhuu osa populaa. 


#theirregulars #HenryLloydHughes #tvsarjat2021 #tvsarjat @netflixfinland

28.05.2021.

Siinä oli verkon kuvia Henry Lloyd-Hughesista. Mitä minä sanoin.... 












Kas tässä muitakin kuvia... 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.