Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

keskiviikko 2. marraskuuta 2022

Tv sarjat 2021: Mister 8 sarja Elisa Viihde Viaplayssä

Tv sarjat 2021: Mister 8 sarja Elisa Viihde Viaplayssä. Kotimaisella Lumikilla (Krista Kosonen) on kädet täynnä miehiä, eikä kaikki ole hei hoo, hei hoo kivenhakkaajia. Tämä Lumikki ei tosiaan nuku arkussa passiivisesti (kuten Poesta Twin Peaksiin) prinssinpusua vartooen, vaan on hereillä, aktiivinen ja uranainen. Mister 8 sarja Elisa Viihde Viaplayssä.


📺

Ihan eka jaksossa harmittelen että upea Olli Rahkonen mm Turun kaupunginteatterinsta ja Helsingin kaupunginteatterista joutuukin pois 7. miesystävän vakanssista. Kososen ja Pekka, Strangin huumori jatkuu Koirat eivät käytä housuja leffa kun jälkeen. Tässäkään ei ole normaali parisuhde.

📺

mustavalkoinen kuvaus on komeaa ja tuo mieleen uuden aallon, ja rakennukset, huoneet Antonionin elokuvat. Sopivan kevyttä ja lyhyttä. Melkeinpä kaikki miehet ovat tuttuja Teatterista ja tahi elokuvista ja sarjoista. Musiikissa on hieman gialloa välillä. Ja myös ufosyntsaa.

🎬

Michelangelo Antonionin elokuvan Yö näin viimeksi elokuvateatteri Orionissa 2020, ja siinä oli hissi joka nousi tai laski uudella alueella jota rakennettiin innolla korkeuksiin. Ajattelin sitä 60-luvun lopun versiona Kalasatamasta. Alueesta hirveistä uusista lasirakennuksista joita rakennetaan tyhjän päälle. Myös tässä ollaan läpinäkyvässä hississä, kun uutta ja turhaa rakennetaan rikkaille.

📺

Upeat näyttelijät näytelmistä Cabaret, Taru sormusten herrasta, seitsemän veljestä, idän pikajunan arvoitus, matkalla Konyaan, Kissani Jugoslavia, täydellinen lauantai, älä pukeudu päivälliselle, Lady Chatterleyn rakastaja, Donkey Hot, Onnellisten saari ja Rikos ja rangaistus. Sekä leffoista Hevi reissu, Aurora, Koirat eivät käytä housuja, Tom of Finland, Tove, Prinsessa, Helene, juoppohullun päiväkirja, NIMBY, Armomurhaaja, Yksittäistapaus lyhäri ja Tottumiskysymys. Sekä sarjoista Sekasin, Hiljaisten palvelijat, Lovemilla, M/S Romantic, jossa Strang oli Jocke Börje, Jocke Börje keskustelussa se Jocke. Strang oli myös Lost Boys dockarin kertojaääni.

Tässä Strangin uusrasputinilaisuus on kiehtovaa. 

📺

Kuinka hienoa oli, että ständ up filosofi esiintyi Lavaklubilla 😃 ihastuttava paikka 11.02.2021. 


#mister8sarja #mister8tvsarja #tvsarjat2021 #tvsarja #mister8 #elisaviihdeviaplay #elisaviihde #alkuperäissarja





Kuvat internet, imdb, Elisa Viihde Viaplay


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.