Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

keskiviikko 26. huhtikuuta 2023

Nya Rampen: Shapeshifters at Valssaamo, Kaapelitehas. Verevät vampyyrimiehet Muodonmuuttajat viitoissaan ja uimahousuissaan käsittelevät performanssissaan ja bakkanaalissaan mieheyttä

Teatteri. Performanssi. Shöy. Nya Rampen: Shapeshifters at Valssaamo, Kaapelitehas. Verevät vampyyrimiehet, Muodonmuuttajat viitoissaan ja uimahousuissaan käsittelevät performanssissaan ja bakkanaaleissaan, baaleissaan mieheyttä, yhteyttä katsojan ja esiintyjän välillä vampyyrien ja taiteilijamiesten itsekkyyttä, egoistisuutta, kohtalokkuutta. Millainen mies saa olla, miten tanssia, miten ilakoida. Olla ryhmässä miehiä. Saako mies ajella karvojaan, kirjoittaa kauhua.

Mainio, kuuma, hauska, jännittävä kokemus. 


Tänään 25.04.2023 olis tällasta tiedossa. Teatterissa.


Tänäänssä tässässä ja nytissä Kaapelitehtaan Valssaamon ovat vallanneet Nya Rampenin Muodonmuuttajat. Esitys ei maksa mitään, ainakaan rahaa... Ja pois voi lähteä. Jos pystyy...


Voi tietenkin miettiä, kannattaako lähteä hylättyyn tehdashalliin, jonka ikkunat on visusti mustin verhoin peitelty kun veriset, vähäpukeiset, yliluonnolliset miehet kutsuvat ilmaiseen "performanssiin".


Kyllä kannatti. Userhin talon häviöstä tuonne Annabel Leehin joka flirttaili Stagger Leen kanssa, siis musiikillisesti. Theremin soi, puhdistava salvian savu vei pahat henget ja huonot ideat pois salista. Alku oli kauhuromanttisia urkuja, ja muuntui mandoliinin kaltaisen soittimen itämaisiin sävyihin kuten Jarmuschin elokuvassa Lovers Left Alive. Hypnoottista.


Kirjoitan ehkä rapsantynkää joskus jossain itte pärformanssista.


25.04.2023 Nya Rampen

Shapesifters vol 666

Valssaamo, Kaapelitehas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.