Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

keskiviikko 21. elokuuta 2024

Tv elokuvat: Ghost Rider - aaveajaja (2007) sarjakuvat, toiminta/fantasia

Tv elokuvat: Ghost Rider - aaveajaja (2007) sarjakuvat, toiminta/fantasia, 1 h 54 m. Niitä marveleita... 21.08.2024 Viaplayltä, jossa on tajuton määrä Nicolas Cagen leffoja, ja hyvä niin. Tämän näin tuoreeltaan leffateatterilla. Onhan tässä sopiva määrä, ripaus hulluutta ja rempseyttä. Toki tämä dvd-kiekkona löytyy hyllystäkin. Huvittavaa kun jokunen vuosi sitten indien ja art house taide-elokuvan vastakohtana oli marvelit, vaikka muutkin supersankarileffoja pukkaavat pihalle. Oikea elokuvan rakastaka katselee monenlaisia elokuvia, ja tekee itse päätökset mitä nenee katsomaan, niin minä ainakin teen, kirjoitan elokuvista ne nähtyäni ja julkaisun jälkeen luen kritiikit. Jos luen. Tietty on tämä riippumattomien eurooppalaisten laatuelokuvien vähyys vrt amerikkalaisiin blockbustereihin joita näytetään useammasta töötistä tuomiopäivään saakka. Tärkeintä on onko leffa kiinnostava, koskettava, inspiroiva jne. Silkkaa hupia ja nautintoa tämä voi olla. Itsekin muistaa Kawasaki-aikoja jolloin Judas Priest soi. 


" Johnny Blaze on surmanajaja, joka myy sielunsa paholaiselle pelastaakseen syöpään sairastuneen isänsä hengen." 


#GHOSTRIDER2007 #GhostRider #aaveajaja #GhostRideraaveajaja #NicolasCage #MarvelCinematicUniverse #MCU #marveleita #pärinää 


" Marvel-sarjakuvista tuttu surmanajaja Ghost Rider ajautuu myymään sielunsa saatanalle, jonka jälkeen hän muuttuu pahojen ihmisten läsnäollessa suoranaiseksi sankarihirviöksi. Hänen päävihollisensa on itse antikristus... "


Miltä tämä näytti valkokankaalla 16 vuotta sitten. Nicolas Cage on siis tehnyt marveleita, eli tämän, mutta myös cinemaa, eli Martin Scorsesen kanssa hillittömässä ensihoitajanoirissa Bringing Out the Dead (1999) joka nähtiin sunnuntaina 18.08.2024 valkokankaalta Kino Reginassa, Nicolas Cage -sarjassa. Vai voiko edes cinemaa ja supersankarimäiskettä pitää vastakkaisina kuten Scorsese. Mene ja tiedä. 


Nicolas Cage ja vanha kettu Sam Elliott näyttävät hyviltä, ja ovat tosissaan, naisten roolit aika suppeasti kirjoitetut, ja hyvin niukkaa on vaatekerrat, eikä nappejakaan ole ehditty laittaa kiinni... Osa goottipojista näyttää hyviltä Halloween-hahmoilta, osa kui suoraan Twilightista. Liekit toimivat mutta osa erikoistehoisteista ja muusta mölöstä näyttää nyt keksi-ikäisenä ja selvin päin vähänkö tuhruisilta. 


Pääosissa

Nicolas Cage, Eva Mendes, Sam Elliott, Raquel Alessi, Peter Fonda


Julkaisupäivä 16. helmikuuta 2007 (Yhdysvallat)

Ohjaaja Mark Steven Johnson. Yhdysvallat, Australia. 

Ikäraja 12. 


5,3/10 IMDb

5,3/10 Elisa Viihde

2,5/5 Leffatykkicom

76 % JustWatch



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.