Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

torstai 21. tammikuuta 2021

Kun liika on liikaa. Mutta mahtavaa mediapeliä, ironiaa ja markkinointia: Human Centipede III: Final Sequence 10.4.2015

Kun liika on liikaa. Mutta mahtavaa mediapeliä, ironiaa ja markkinointia: Human Centipede III: Final Sequence 10.4.2015.

Dieter Laserilla on unohtumattomat kasvot. Tämä on ainoa trilogia, jonka jatkoa en ole halunnut odottaa. Ymmärtäkää millä tavalla lystäätte. Hienosti pelattu. Erinomainen anal-yysi maailman [amerikan/kulutuksen/äärirajojen] tilasta, ensin färeissä, sitten mustavalkoisemmin. Mikä taso nyt on vuorossa? Jos Fellinillä laiva oli yhteiskunnan luokkien /maailman symboli, niin nyt olemme oikaisulaitoksessa.
       Odotan myös Nick Caven oksennuspussi-kirjaa...
Ja kaikkea muutakin.

Noin ajattelin 2015. Sitten vuonna 2017 näin kauneimman valkomustan virolaisen elokuvan NOVEMBER, jossa Dieter Laser oli sivuroolissa, hienosti. Sitten aloin seurata Laseria twitterissä. 

Sitten sain viestin Dieter Laser seuraa sinua.

Pelottavaa. 

Sitten, myöhemmin Dieter Laser menehtyi 29.02.2020. 


     

  • Episodissa: Oksennuspussit valmiiksi, sillä sairaalloisen kipeä Human Centipede III sai julkaisupäivänsä 14:55 - 08.04. 
  •  human centipede 3 Ihmishyönteisleffa The Human Centipede tekee kolmatta shokeeraavaa tuloaan – katso kuvat ja lue ohjaajan haastattelu 15:15 - 10.03.
  • K18: ”Syö, sulata ja toista. Maku ei poistu suustasi koskaan” – Maailman yököttävimmän leffan jatko-osan traileri nyt tarjolla 19:07 - 09.04.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.