Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

maanantai 11. tammikuuta 2021

H. P. Lovecraft: Necronomicon (1993), sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

H. P. Lovecraft: Charles Dexter Wardin tapaus. Niin, ostin viime kesänä erään H. P. Lovecraftin kirjan. Se maksoi 0.20€. Sitten löysin aiemmin Charles Dexter Wardin tapaus pokkarin 0.20€. sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Linkkejä: 

David Warner IMDB on tuttu tietysti 70-luvun klassikoista Ennustus, Polttouhrit ja Olkikoirat, mutta ennen tätä filmiä hän on näytellyt mm: Veijari nimeltä Brisco, Teinimutanttininjakilpikonnat 2 ja Mönjän salaisuus, Kauhua kryptasta, Twin Peaks, Hannu ja Kerttu, Hitler's SS - pahuuden muotokuva, Frankenstein, Ranskalaisen luutnantin nainen, Aikavarkaat, S.O.S. Titanic, ja Aikakone eli mitä Jack Viiltäjälle kuuluu tänään.. 
 
Jeffrey Combs IMDB H.P. Lovecraftia tässä näyttelee milteinpä itseoikeutetusti Jeffrey Combs: Bride of Re-Animator, From Beyond (1986, H.P. Lovecraftin novelli), Re-Animator ( H.P. Lovecraftin stoori ), ja tietysti uudelleen rustatussa The Wizard of Gore -pläjäyksessä v. 2007 , joka kannattaa katsoa vaikkei re-makeja muuten arvostakaan niin Crispin Hellion Gloverinkin takia. DVD.n ekstroissa on ihana huomata kuinka koko poppoo nauttii näiden elokuvien tekemisestä, ja kuinka hyvä näyttelijä Combs on - muu seurue karsasti häntä alkuun pitäen paikalle eksyneenä asunnottomana spur-mörkönä. Vaikka se oli vain valepuku, ja siinä mielessä epäonnistuneessa komediassa ettei se naurata eli Tohtorin aivovaimossa Combs on näytellyt niin ikään Warnerin kanssa, kuin myös joissakin Star trekeissä. ( Scooby-Doo! Mystery Incorporated -TV sarjassa hänen roolinimensä on H.P. Hatecraft :)

Dennis Christopher IMDB    Ja eipä tämä olisi kunnon kerrosvoileipä ilman Dennis Christopheriä! Rakastuin häneen elokuvan ...kun valot sammuvat myötä - tunsin niin paljon samankaltaisuutta! Ja vieläpä videosensuurin aikana! Ennen internettiä! Muita: Pimeyden sydän, Django Unchained, Deadwood, Mullan alla, Yli synkän virran, ja olipa hän Fellinin Roomassa nuorena hippinä vuonna 1972!!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.