Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

perjantai 9. helmikuuta 2024

Leffat valkokankaalla 01/2024: Ennakkonäytös Stockholm bloodbath 17.01.2024: näin Tukholman verilöylystä tehdyn railerin Night Visions festareilla Halloweenin aikaan, ja kiinnostuin, itse historian hetkestä, josta ei

Leffat valkokankaalla 01/2024: Ennakkonäytös 17.01.2024: Stockholm Bloodbath, Stockholm blodbad. Näin Tukholman verilöylystä tehdyn railerin Night Visions festareilla Halloweenin aikaan, ja kiinnostuin, itse historian hetkestä, josta ei ole tehty minua kiinnostavia elokuvia koska historiallinen eeppinen pitkä leffa ulkokuvauksineen on kallista... Mutta raileri kiinnitti huomion koska erityisen kuuma mies, Claes Bang, sekä toimivat aktiiviset soturinaiset. 

Kuriositeettinä Claes Bangin karderoobi, ja muutkin käänteentekevät asiat. 
Kuinka elokuvan voi tehdä muutenkin kuin Neidonlähteen kautta. 

#stockholmbloodbathmovie #stockholmbloodbath #tukholmanverilöyly 

Night Visions piti skaban, jossa voi voittaa piletit STOCKHOLM BLOODBATH -elokuvan NV-erikoisnäytökseen!! Näytös järjestetään keskiviikkona 17. tammikuuta 2024 klo 18.00 Helsingin elokuvateatteri Tennispalatsissa.

" Game of Thronesia ja Kill Billiä niputtavaa, tositapahtumiin perustuvaa elokuvaa ei ole esitetty toistaiseksi julkisesti lainkaan Ruotsin ulkopuolella, joten nyt on tarjolla mahdollisuus nähdä tapaus aivan ensimmäisten joukossa koko maailmassa.

Teoksen ohjaaja Mikael Håfström muistetaan muun muassa Stephen King -filmatisoinnista 1408 sekä Arnold Schwarzeneggerin ja Sylvester Stallonen yhteen saattaneesta Escape Planistä. "

Elokuva saa valtakunnallisen ensi-iltansa perjantaina 19. tammikuuta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.