Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

keskiviikko 28. joulukuuta 2022

Ah dark Adar! PrimeVideoon pamahti kontenttia ja sisältöä, Mahtisormukset sarjan Making of -videoita. Joseph Mawlen Adar on parasta Mahtisormukset sarjassa. Ja nyt kun hän ei enää näyttele Adaria sarjan toisessa sesongissa niin johan on perse päätös.

Ah dark Adar! PrimeVideoon pamahti kontenttia ja sisältöä, Mahtisormukset sarjan Making of -videoita. Paras jakso minulle kaikin tavoin on 6. jakso Udûn, ohjaajana Charlotte Brändström. Latokohtaus on minullekin merkittävin, niin Visuaalisesti, koska tulee mieleen Stiv Batorsin Disconnected LP, ja biisinä I'm an evil boy. Hieman. Vaikka Adar haluaa luoda kodin kaikille lapsilleen. Veljilleen, Veljilleen ja siskoilleen. Tässä yhdessä kirjoituksessa tuli hyvin esiin kohtia joiden mukaan Adar ei edustaisi Tolkienin (kirjoittaman hahmon) moraalia kaikissa teoissaan. Kuukauden näyttelijä on Joseph Mawle. Ainakin tässä pirtissä. Viimeksi hän oli ruudulla Mahtisormukset sarjan hahmona nimeltä Adar, joka on örkki, anteeksi, uruk, tuo yhtä aikaa siro ja rujo, langennut, ja rääkätty haltia, moriquendi. Vai onko. Prime Videolla. Itse kyllä nautin suunnattomasti.



Kuvasin Sankt Görania joka kiusaa kaunista lohikäärme-raukkaa

Visuaalisesti upeaa on myös kohtaus joka tuo mieleen Bernt Notken keskiaikaisen veistokset jossa tyhmä poika kiusaa lohikäärmettä, siis Sankt Georg och draken, pyhä yrjö ja lohikäärme, olen kuvannut muitakin versioita. Kun Halbrand on kuin pyhä Yrjö ja Adar tainnutettu, kidutettu lohikäärme. Rukka.

#mahtisormuksettvsarja #tvsarjat #tvsarjat2022 #lotr #lordoftherings #LOTRailu #LOTRailua #LOTRailemassa #vainAdarUrukjutut #vainAdarJutut #vainUrukjutut #adar #josephmawle @realjosephmawle @charlottebrandstrom #charlottebrändström #morfyddclark #galadriel #primevideo #RingsofPower #makingof

Tänään 21.11.2022. Muokattu · 5 vk



Sitten.

Joseph Mawlen Adar on parasta Mahtisormukset sarjassa. Ja nyt kun hän ei enää näyttele Adaria sarjan toisessa sesongissa niin johan on perse päätös.

01.12.2022. Mutta jos ja kun hänen omansa. Päätös. Ja hyvin adarmainen, eli örkkejä, anteeksi, urukeja kunnioittava... 


Ohjaaja Charlotte Brändström kertoo Making of -ekstroissa lempparijaksostani, 6. jaksosta nimeltä Udûn, ja sen latokohtauksesta. 
Vaikka heinäladot ovat yleensä ruraalin romantiikan tyyssijoja Suomessa ja Angelika-elokuvissa, niin tässä lato ei ihan välttämättä niin ole. Vaikka tunteet kuohuvat yli, ainakin Galadrielillä, jonka pitää kuulustella, ja miltei kiduttaa vangittua örkkien, anteeksi, urukien johtajaa. Mutta tuleekin itse paljastaneeksi. 
Kuvakaappaukseni PrimeVideolta.



Sosialistisesta mediastani:

Oikein hyvää isäinpäivää ;)

Adar, dad. pic.twitter.com/l1CxSKztWq

— Satu Ylävaara (@SatuYlavaara) November 13, 2022 

wanhempia viideoita:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.