Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

perjantai 9. joulukuuta 2022

Christine - tappaja-auto täyttää tänään peräti 39 vee! Oi, kyllä. Oh, yes. Ja miksi minä samaistuin nörttiin sosiopaattiin Arnie Cunninghamiin?

Christine - tappaja-auto täyttää tänään peräti 39 vee! Oi, kyllä. Oh, yes. Muistoja: Tänään 07.11.2019 tällasta tiedossa, elikkäs Christine tappaja-auto, leffa ilmesty samana vuonna kuin kirjakin. Nopsakkaa toimintaa. 80-luvulla luin Kingiä kolmella kielellä, mitä nyt sattui löytään. Lukion sanakirjoista katsoin vaikeimmat sanat, tai keksin itte. Sopivan hämärää ja uniikkia. Olihan se Christine tappaja-auto mukava nähdä 35 mm filmiltä, missäpä muualla kuin elokuvateatteri Orionissa!  

Ja miksi minä samaistuin nörttiin sosiopaattiin Arnie Cunninghamiin? Christine – tappaja-auto -leffassa häntä näyttelee Keith Gordon. Arniella on hyvinkin intiimi suhde kaaraansa, ei kuitenkaan samoin kuten Titanella tai Crashin porukalla.

Ehkä. 

Oh, yes. Vaikka nörttinäkin käy... 





Hehän ovat kuin kaksi marjaa, Arnie Cunningham (Keith Gordon) ja Dave Vanian (mr Goth, Damned). Samat gootit ja 50-luvun vibat. Kalpeat pojat. 




3. helmikuuta: No tämäpäs sattui, Arnie Cunninghamia näytteli Keith Gordon, joka viettää tänään syntymäpäiviään 
kuvat yllä: 1-3 Christine - tappaja-auto
 Tappajahai 2.


Sosialistisesta mediastani:

Videoklippi:

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.