Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

keskiviikko 28. joulukuuta 2022

Faking Hitler (2021) 1. kausi alkoi Elisa Viihde Viaplayltä. Lars Eidingerin tuorein sarja. Saksanmaan lahjakkain ikäluokkansa teatteri-, tv- ja elokuvanäyttelijä minulle eli Lars Eidinger

Faking Hitler (2021) 1. kausi alkoi Elisa Viihde Viaplayltä. Lars Eidingerin tuorein sarja. Saksanmaan lahjakkain ikäluokkansa teatteri-, tv- ja elokuvanäyttelijä minulle eli Lars Eidinger on tässä journalisti Gerd Heidemann mehevän skuupin perässä: on löydetty Adolf Hitlerin päiväkirja. Mutta onkohan kirja aito... Eka jakso nähtävillä. Leppoisasti ja kunnianhimoisesti miesten ambitioista ja itserakkaudesta, joidenka esteenä ei saa olla mitään. Hyväntuulinen ja ilkeä tarina kasarille sijoittuva.


Lars Eidinger on Gerd Heidemann. Moritz Bleibtreu on Konrad Kujau. Richard Sammel on Rudolph Michaelis.


Muttei pelkästään miehiä vaan myös nuoria kunnianhimoisia naisia toimittajia jotka törmäävät erkipäivän seksismiin harva se päivä vuonna 1983. Nainen nimeltä Elisabeth Stölzl ( roolissa Sinje Irslinger) alkaa tutkia Derrick-näyttelijän SS-yhteyksiä. Toisaalta Eidingerin Heidemann keskustelee intiimisti kera Edda Göringin (roolissa Jeanette Hain).


#larseidinger #fakinghitler #fakinghitler1 #fakinghitlertvsarja #tvsarjat #tvsarjat2022 #tvsarja2022 #elisaviihdeviaplay 04.12.2022.




Sosialistisesta mediastani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.