Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

tiistai 16. lokakuuta 2018

Aikamme sankareita ja anarkisteja: Logan

Logan onkin nyyhkyleffa: mutantit supersankarit ja kapinoivat antisankarit ukkoontuvat. Wolverine on kärttyisä keski-ikäinen mies, ahma, joka tarvitsee lukulasit. Xavier Charles tarvitsee lääkitystä ja auttamista aamutoimissa. Vanhentuneita naisia ei näy. Miksi naisten ikääntymistä ei saa näyttää? Vai onko se uuden ajan symboli että miehet, vanhat kehäraakit metodeineen keinoineen ovat jo aikansa eläneitä ja tytöt, nuoret naiset ovat vastaus? Yhteistyötä on tehtävä, on osattava luottaa mutta toisaalta taas varottava pahoja ihmisiä, jengiläisiä, sieluttonia yhtiöitä, uutta lääketiedettä joka hyväksikäyttöä erikoisia yksilöitä vaan tehdäkseen heistä bioaseita.

Olemme lähitulevaisuudessa jossa tiikerit on murhattu sukupuuttoon. Kukaan ei pysähdy auttamaan maantiellä apua tarvitsevia. Uusia mutantteja ei ole syntynyt 25 vuoteen.

Olemme vuodessa 2029, eli ei niinkään kaukana.

Valtavat maissipellot tuottavat geenimanipuloitua maissia, josta tehdään maissisiirappia jolla makeutetaan ylikansallisia virkistäviä virvokkeita. Wolverine ajaa pitkää pirssiä, limosiiniä, jolla ajelevat rikkaat etuoikeutetut amerikkalaiset ja turistit. Täysin huolta vailla, juhlien.

Luultavasti yksikään virvoitusjuomalafka ei sponssaa tätä.... Hyvä niin.

Takaa-ajo hiekalla muistuttaa ensin Mad Maxia, sitten villin lännen elokuvia kun juna halkoo aavaa preeriaa.  Sitten motellihuoneessa katsotaan Jack Palancen länkkäriä.

Old Man river, eikun Old Man Logan 

Logan onkin nyyhkyleffa: mutantit supersankarit ja kapinoivat antisankarit ukkoontuvat. Logan 08.07.2018 tiirausvuorossa. Näin nämä ilmaiseksi luultavasti Blockbuster -videovuokraamossa virtaalisesti, koska silloin nämä koodit toimivat. Luultavasti tulivat tuolta Night Visions -festarilta. Joksus 02.12.2017.

No sitten, Lisää:
Perjantaina en mennyt elokuviin vaan sillä rahalla (14€) ostin käytettyjä elokuvia: mm Doctor Strange, Taistelija & Alone in Berlin (BD) ja Diary of teenage grl, Logan & POTC Salazaar's revenge (DVD). Lisäksi vuokrasin pisteillä ruåtsalaisen leffan Ted förkärlekens skull. Eli ensin vuokrasin Loganin, en tosin suharikseni limosiinilleni, valitettavasti en, vain elokuvan.
Sitten ostin DVD:n - kun halvala sai.

Miksi elokuvalipun hinnalla saa ostettua kuusi DVD ja BD -leffaa?

Minä vaan kysyn.

Logan (2017) - IMDb



Logan Poster
Hugh Jackman and Stephen Merchant in Logan (2017)

Loganin kuvia IMDB

Logan2017.jpg

symbolinen Logan-julkka wikipediasta



Logan ja geenimanipuloitu maissisiirappi:


Rujo Logan-leffa kritisoi  geenimanipuloitumaissia ( GMO corn ) jota on siirappina sinunkin virvoitusjuomassas. Vai onko?

Sitten tajuan.
Miksi kotimaisessa mustikkasopassa pitää olla geenimanipuloitua maissisiirappia?










Trailerit ja muut herkut, kiusoittelut:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.