Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

maanantai 1. lokakuuta 2018

Stephan Elliot kiitos ihanasta elokuvasta: Priscilla - aavikon kuningatar dress along drag -vierasshowsta

Stephan Elliot in da house in Priscilla queen of the desert or Adventures of Priscilla queen of the desert in drag dress along, sing along, dance along and above all cry along in this cult movie in Finland Helsinki at helsinki film festival love and anarchy 30.09.2018. Tämä leffa on ollut suosikkejani kääk 25 vuoden ajan. Mutta hei, kuka laskee... Rakkautta ja anarkiaa festareilla ohjaaja saapui paikalle jallun innoittamana.

Näissä kuvissa juontajaa, pukuraatia, pukukilpailuun osalllistujia ja Drag me to Hel -kohtia: by Satu Ylavaara Photography 2018:








© Satu Ylavaara Photography 2018



Lissään kuvia ja viideoita myöhemminkin. Näilläkin festareilla minulla oli hyvinkin nyörit tiukilla, ja valitsin kuusi filmiä, joista takuulla saa stendhalin syndrooman, migreenin, ja sitä rataa. Vaikka filmi on tavattoman täynnä musiikkia, niin upeita lausahduksia tulee tuhka tiheään. Diskopiisit eivät välttämättä minuun iske, mutta valkokankaalta taas katsottuna ei voi muuta kuin kyyneleet valuu - hormooneitahan se on, ja empatiaa, nostalgiaa, kuinka monelle tämä auttoi kaapista ulos kertomaan ja vastaan ottamaan. Vaikkei ihan joka maankolkassa. Osassa vastenmielisä maita homoudesta voi saada kuolemantuomion. Elämme vuotta 2018. Valitettavasti.

Tässä elokuvassa kiinnitin huomiot silloin 90-luvulla Hugo Weavingiin ja Guy Pearceen, tosin Hugon yksi lyhyelokuva oli niin ikimuistoinen jo... Terence Stamp oli tuttu mm Felliniltä, joka halusi episodielokuvaansa Euroopan dekadenteimman miehen.... Ja sain Stampin.
Herrojen uraa olen innolla seurannut ennen ja jälkeen ja sivussa.





 Puhelimen kuvat ja videot instastani:


Ylen mainio artikkeli pilkottuna instaani:

Priscilla juutuupista:

kaunis artikkeli Yleltä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.