Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

tiistai 16. lokakuuta 2018

Aikamme sankarit ja anarkistit: The East leffa 25.7.18

Miksi Erin Brockovichin aktivismi on sallittua mutta tämä ei? Ja miksi katsoja ajattelee aktivistien iskuja laittomina, mutta ei korvaa lotkauta ahneille yrityksille, jotka laskevat jäte vedessään arsekkia puroihin ja järviin saastuttaen ja aiheuttaen syöpää paikallisille mm lapsille jotka kuolevat 4-vuotiaina?

Koska perheellä ei ole varaa muuttaa missä olisi terveellistä asua. Ja sitten lääkeyhtiöt joilla tärkeintä on voiton tahkominen muttei välitä uusimman lääkkeen sivuoireita, joissa ihminen sairastuu, ja menettää persoonallisuutensa, kun ei enää tunnista peilikuvaansa.

Lopputeksteissä päästään jo avohakkuisiin. Se on kumma ettei suurinta osaa suomalaisista kiinnosta luontomme tuhoaminen, juurikin näillä avohakkuualueilla.

Mutta asiaan. Katsoin tämän elokuvan The East 25.07.2018.

Keitä ne on ne sankarít.

Mitä maailmalle, meille, tapahtuu kun hyvät ihmiset eivät tee mitään.

Minulle elokuvassa ei ole tärkeintä se miten paljon tähtiä kriitikko antaa tai tykkääkö katsoja lippuluukulla, vaan mitä leffa saa aikaan minussa, ja se, että lempparinäyttelijänä saavat tehdä oman alansa töitä ja tuoda pötyä pöytään....

Alexander Skarsgård and Brit Marling in The East (2013)

Kuva[t] The East (2013) imdb 


Lisää:

The East (2013) imdb 

Erin Brockovich wikipedia    " nainen, joka vailla oikeustieteellistä koulutusta kokosi aineiston syytteen nostamiseksi kalifornialaista energiayhtiötä vastaan. Hänen ansiostaan yhtiötä vastaan nostettiin syyte, jonka energiayhtiö sopi asianomaisten kanssa ennätyksellistä 333 miljoonan Yhdysvaltain dollarin summaa vastaan.  "

Erin Brockovich (2000) imdb

traileri:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.