Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

maanantai 6. joulukuuta 2021

Post Night Visions. Festivaalit on nyt taputeltu kiitollisina ja fetsit vinossa, ja silmät saavat levätä hetken. 6.12.2021

Post Night Visions. Festivaalit on nyt taputeltu kiitollisina ja fetsit vinossa, ja silmät saavat levätä hetken. Neljä kuukautta seuraaviin pakanallisiin pääsiäisen bakkanaaleihin. Luudat voi rasvat jo nyt, wink wink... Night Visions Maximum Comeback IFF elokuvajuhlilla tyli nähtyä 18 elokuvaa, lyhyttä ja pitkää. Tänä vuonna valkokankaalta nyt 165 leffaa. Mainio elokuvakaupunki olet Helsinki... Viime yönä nukuin da Vincin lailla neljä tuntia. Tänä yönä ehkä enemmän. Festivaalin jälkeinen pehmeä lasku, koska itsenäisyyspäivä. Seuraavan kerran sitten NV pääsiäisen piinaviikoilla. Toki tiuhaan tupsahtaa ensi-iltoja sitä ennen. Bermudan kolmiosta valtavirran ulkopuolisia: WHS Teatteri Unioni, Cinema Orion ja Bio Rex. 

Ah.

5.12. Uusi päivä, uudet kujeet. Takana on 15 Night Visions Maximum Comeback elokuvaa, kun lasketaan mukaan lyhärit ja kaksi ennakkoesitystä. Tänä vuonna näin valkokankaalta 160 elokuvaa ja vuosi on vielä kesken. Näistä 28 leffaa toi Night Visions Suomeen mm Last Night in Soho ennakko.


Kello lähenee neljää ja seuraava Night Visions Maximum Comeback leffa starttaa reilun 8 tiiman päästä. Kun lataa laitteita, niin voisi itsekin vaikka nukkua vähän.

Tässä kuitenkin muistoja ihmissutena olemisesta sisar hento valkoisen uniformussa. Syytä en muista. Ennen koronaa, kuitenkin. Kun kaikki oli normaalia, nämä perversiotkin. 


Kello lähenee ehkä viittä. Aamulla. Saattoi myös liittyä Laibachiin ja univormun hihamerkin punaiseen ristiin....




Tätä lyhytelokuvaa en nähnyt, mutta olipahan komiat propsit...@nightvisionsff pic.twitter.com/LdJVQ82LhV

— Satu Ylävaara (@SatuYlavaara) December 5, 2021

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.