Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

perjantai 3. joulukuuta 2021

Jean-Michel Roux ja leffansa The Thousand Wonders of the Universe kuului festarin ranskankielisen häröilyn antiin 90-luvulta, missäpä muualla kuin Whs Teatteri Unionissa 3.12.2021.

Jean-Michel Roux ja leffansa The Thousand Wonders of the Universe a.k.a. Les mille merveilles de l’univers kuului festarin ranskankielisen häröilyn antiin 90-luvulta, missäpä muualla kuin Whs Teatteri Unionissa 3.12.2021. Jean-Michel Roux jatkaa. The Thousand Wonders of the Universe. Skifileffa jonka näin nyt ensimmäistä kertaa. Olisi osin sopinut myös Piiskasarjaan, mutta tässä keskitytään nyt avaruuteen ja painottomuuteen.

Night Visions Maximum Comeback Titane-juliste heijastui hyvinkin taiteellisesti Jean-Michel Rouxin päälle WHS Teatteri Unionissa 03.12.2021 THE THOUSAND WONDERS OF THE UNIVERSE leffan näytöksessä.

Night Visions festarin perjantain neljäs tai viides leffa. Miten se nyt lasketaan. Itse lasken mukaan lyhärit, joille asetetaan punainen matto eli paikalla on tekijöitä ja / tai alustusta. Ehtoon viimeisenä elokuvana valkokankaalta The Thousand Wonders of the Universe, Night Visions Maximum Comeback IFF, WHS Teatteri Unionissa, paikalla ohjaaja Jean-Michel Roux ja useampi hänen astraalivartaloitaan...

Mutta vaikka kuinkakin miehet lähettävät pyytämäti dikkipikkejä, kuvia peniksistään, niin valkokankaalla penis on pyhä, koska sitä ei näytetä, naisen paikkoja sen sijaan yltäkylläisesti usein. Mutta penis on tabu. Ilmeisesti miesten sopimuksissa lukee niin. Vai lukeeko, ettei saa näkyä. Naisten sopimuksissa ei lue. Itse kannatan tasapuolisesti kuvaston näyttämistä tässäkin. Huvittavinta on katsoa sm-orgioita, joissa ei miehiä näytetä sellaisena kuin mies on. Kuten esim elokuvassa De Sade (1969) joka nähtiin WHS Teatteri Unionissa Piiskasarjan osana. Että on orgiat, joihin osallistuu itse markiisi de Sade. Joka pitää housut jalassa. Tai jonkin rievun kupeellaan. Kyllähän tässäkin piiskataan. Ja on kiiltävät vermeet päällä ja alla. Kettinkejä, PVC:tä, ja sillä lailla. Ilmeisesti penis liityy elokuvan ikärajaan. 

Mutta olihan tämä hullu ranskalainen elokuva vaikkakin vähän yksipuolisesti esitti nautintoja. Kun kävelee elokuvaan luulee elokuvan nimen tarjoittavan skifiä, mutta se onkin vallan toinen saareke. Tuntematon vyöhyke, jota haluaakin tutkia. Muttei pelkästään Poe-maisesti, että alttarilla on passiivinen palvottu vähäpukeinen nainen.

Julie Delpyn töitä, ja valintoja nyt seuraa aina. Yksi oli elokuvateatteri Orionissa nähty keskiaikainn suht raaka pätkä. Ja olisi ehkä mahtunut mukaan Amerikkalainen ihmissusi Pariisissa... Vai pariisilainen... Minulla on tuo elokuva. Mutta Delpyä saamme monessa muodossa varmaan muuallakin...

Oli hauskaa, että tällä festivaalilla oli valkokankaalla sekä Tchéky Karyo että Anne Parillaud, mutteivät he kohdanneet toisiaan, kuten Nikitassa. 

Klo 23:00 The Thousand Wonders of the Universe a.k.a. Les mille merveilles de l’univers
ranskankielinen versio (86-90 min, Ranska / Kanada 1997)
Ikäraja: 16
Ohjaus: Jean-Michel Roux
Käsikirjoitus: Régine Abadia, Alexis Galmot, Jean-Michel Roux
Tuotanto: Eric Altmeyer, François Fries, Jean Martial Lefranc, Claude Léger
Kuvaus: Michel Amathieu



leffan juliste WHS Teatteri Unionissa





Sosialistisesta mediastani:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.