Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

lauantai 11. joulukuuta 2021

Beyond the Infinite Two Minutes oli 171. valkokankaalta näkemäni leffa tänä koronavuonna 2021, se oli 27. leffa WHS Teatteri Unionissa, sekä 35. tai 37. Night Visions esittää -leffa

 

Nyt on tämän vuoden leffat pulkassa, miltei.

11.12. Beyond the Infinite Two Minutes oli 171. valkokankaalta näkemäni leffa tänä koronavuonna 2021, se oli 27. leffa WHS Teatteri Unionissa, sekä 35. tai 37. Night Visions esittää -leffa, kun mukaan on laskettu myös lyhärit.

#cinema

Ottaen huomioon: heltsingissä on saanut näyttää elokuvia vain puolen vuoden ajan. 6 kk aikana 171 leffaa valkokankaalta.


Ottaen huomioon: heltsingissä on saanut näyttää elokuvia vain puolen vuoden ajan. 6 kk aikana 171 leffaa valkokankaalta. Tänä vuonna luin 154 kirjaa ja kävin reippaasti myös teattereissa kolmessa kaupungissa. Näin performansseja, kävin muutanassa näyttelyssä ja galleriakierroksilla. Kyllä #Hellsinki #helsinki on upea elokuvakaupunki. #cinema At cinema today 11.12. Beyond the Infinite Two Minutes was 171th movie i saw this year. It was 35th or 37th film i saw at Night Visions festivals this year, including short movies. It was also 27th movie i saw at WHS Teatteri Unioni movie theater this Corona year 2021. Beyond the Infinite Two Minutes / ohjaaja Junta Yamaguchi a.k.a. Droste no hate de bokura Maa ja vuosi: Japani 2020 Ikäraja: 12 Kesto: 70 min Ohjaus: Junta Yamaguchi Käsikirjoitus: Makoto Ueda Tuotanto: Takahiro Otsuki, Kazuchika Yoshida Kuvaus: Junta Yamaguchi Musiikki: Koji Takimoto Rooleissa: Kazunari Tosa, Riko Fujitani, Gota Ishida, Masashi Suwa, Aki Asakura Kieli: Japani Tekstitys: Englanti Formaatti: DCP Raileri railahtaa: Night Visions visioi: "Aikamatka-scifi Beyond the Infinite Two Minutes on kiertänyt maailman tärkeimmillä genre-elokuvafestivaaleilla voitosta voittoon. Muun muassa Espanjan Sitgesistä ja Montrealin Fantasiasta yleisöpalkinnot kotiuttanut elokuva on tehty aivan mikrobudjetilla. Fokus on siis asian ytimessä: erityisen vahvassa ideassa, totaalisesti mukaansa tempaavassa kerronnassa ja innovatiivisen Europe Kikaku -teatteriryhmän lahjakkuuksien suorituksissa. Vauhdikkaasti eskaloituva tarina kertoo kahvilanpitäjä Katosta (Kazunari Toza, Prisoners of the Ghostland), joka huomaa tietokoneensa ruudun tarjoavan ikkunan tulevaisuuteen – mutta vain kahden minuutin päähän. Kuulostaa vähältä, mutta aiemminkin aikamatkatarinoita kynäilleen Makoto Uedan nokkelalla käsikirjoituksella 120 sekunnista saadaan irti ällistyttävän paljon. Kato ja hänen lähipiirinsä ryhtyvät leikkimään ilmiöllä ja toki myös miettimään, miten sillä saisi tienattua. Aikaikkunalle keksitään yhä luovempia sovellustapoja, kunnes vastassa ovat täysin odottamattomat seuraukset. " Sosiaalisesta mediastani, myös asian vierestä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.