keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Kirjamessut 2016 kuvasatoa 2

Helsingissä lauvantaina 29.10.2016 kuvien muodoissa. Runon uusi tuleminen. Kuinka hienoa, että PaperiT piti päänsä ja runokirjan kannestakin tuli toivomustensa mukainen! PaperiT halusi PostAlfa runokirjan sivujen olevan kuten ennen vanhaan kiinni: sivut saisi auki vain kirjeveitsellä! Siihen ei suostuttu... Mutta ehkä seuraava painos? Hienoa, että mustassa, yhtä aikaa karheassa ja pehmessä kannessa on vain teoksen nimi. Eikä kirjoittajan / meedion / runoilijan kuvaa näy liepeissä.
Siri Pettersen 
Siri Pettersen Tromssasta Norjasta fantasia-trilogiansa päätösosan antioi kansalle Pasilassa. Kiehtovaa! Täytyypä heti perehtyä kun on varaa. Helsingin kirjastojen varausmaksujen tulisi poistua välittömästi että köyhät ja vähavaraiset kirjojen ahmijat, kirjailijat ja paskatyön tekijät saisivat lukea ilmaiseksi myös uusia kirjoja. Kirjat eivät todellakaan kuulu eliitille!
Tämä miehän on aivan hulli! 
Hugleikur Dagsson oli tänäkin vuonna kirjamessuilla ja muistuttamassa miksi ei kantsi vetää itseänsä jojoon.. Huumorin tarve ja sananvapaus!


Jyrki-69 orkesterista the 69 Eyes

Jyrki 69 teki oikein maistuvat alkoholittomat drinksut eli juissit, mehut, terveelliset. virkistävät. En katso ollenkaan kokkiohjelmia, koska olen kasvissyöjä eikä yhtään kasvisruoka-ohjelmaa näy tv:ssä, vaikka lokakuu oli lihaton kuu, minulle tällä vuosituhannella jokainen kk on kasvis-kuukausi, tietenkin, eettisistä, ekologisista ja terveellisitä syistä. Ja vaikka nyt on marraskuu eli vegaaninen kuukausi!

Rakkaudesta kirjoihin, runoihin, fantasiaan, kauhuun, sarjakuvaan, elämänkertaa, noitia, lastenkirjoja, steampunkin kirjallisia maailmoja... Ja ihania ihmisiä kirjojen takana: Jyrki 69, Paperi T, Siri Pettersen, Magdalena Hai, Anni Nupponen, J. S. Meresmaa, Heli Laaksonen.

Helsingin Kirjamessut 29.10.2016 kuvasatoa.
Helsingin Kirjamessut, kuvasatoa, Helsinki, kirjamessut, book fair
#kirjamessut 2016 HKI


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti