Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

lauantai 13. marraskuuta 2021

BAD TASTE, nerokkaan oivaltavana suomennoksena, aka Peter Jackson 60 vuotta pirskeet alkoivat komeasti Kino Reginassa 31.10.2021

BAD TASTE, nerokkaan oivaltavana suomennoksena, aka Peter Jackson 60 vuotta pirskeet alkoivat komeasti Kino Reginassa 31.10.2021. Leffasta voi nauttia sellaisenaan tai sitten ydinvoiman, kapitalismin ja kolonialismin kritiikkinäkin. Onhan tää hulvaton meno omalla videokassulla ja suurelta valkoankaalta. Kriitikoilla on asiaa... Kino Regina julkaisi FB-tapahtumassa Peter Jackson 60 vuotta: Bad Taste, Meet the Feebles ja Aivokuollut (nämä nähdään valkokankaalla halloweenin aikaan) kuinka hesarin aikalaiskriitikko "arvosteli" leffan Bad Taste.

Peter Jackson 60 vuotta pirskeet 

Onhan tää hulvaton meno omalla videokassulla ja suurelta valkokankaalta 


Sekä Meet the Feebles ( ei lainkaan suomennettu ) sisälsi monta tarttuvaa tunnaria dvd:ltä tuttuja mm Sodomy. Revyyllä yhtymäkohtia eilisiin Last Night in Soho sekä # shakespearesshitstorm leffoihin.

At cinema today 31.10.2021 valkokankaalta.

Se rujompi Muppettishöy. Showbisnes ehkä raadollisemmin kuvattu. Kun Muppettien Miss Piggy on itsevarma, röyhkeä, upea diiva, niin Feeblesiin kuuluva Heidi virtahepo on epävarma, ja rakastunut törkeään tirehtööriin. Selkeästi fatfobiaa, ja syömishäiriölle nauramista, mutta kääntyykö ne tarinan voitoksi. Hienoa, että käsikirjoittajina ei ole pelkästään miehiä, eikä pelkästään miesten tarinoita.



Sosialistisesta mediastani:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.