Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

tiistai 9. marraskuuta 2021

American Horror Story 10:1-3: amerikkalainen mieskirjailija joka muuttaa perheensä kanssa lomasesongin ulkopuolelle, talonvahdiksi, hei tämähän olis kiva kirjan aihe..

American Horror Story, kausi 10, jaksot 1-3 julkaistu mm Disney plussalla, 08.11.2021. On amerikkalainen mieskirjailija joka muuttaa perheensä kanssa lomasesongin ulkopuolelle, talonvahdiksi, hei tämähän olis kiva kirjan aihe... Jotta saisi inspiraation, jotta kirjoittaa. Sitä ei tule, mutta paikkakunnalla on eksentrisiä huippukirjailjoita, dekadenttejä mustahuulia, joilla homma pelaa. Mutta millä hinnalla...

Keitä ovat pienen paikkakunnan hirviöt. Kirkkaassa päivänvalossa. 


AHS tutkii länsimaisia amerikkalaisia pelkoja. Ja tabuja. Mm jos epäonnistuu kirjailijana, raskaana olevan pelkoja, koulussa säntillisesti suorittavan lapsen pelkoja, kun haluaa soittaa viulua täydellisesti, hulluksi tulemisen pelkoa. Pelkoa, että omaan kotiin tunkeudutaan. 

Alussa vieraana mm maksullisen toy boyn roolissa M. Culkin, joka ei halua olla yksin kotona..

Tytär soittaa viulua, kuin Paganini, taistelee sen kanssa, tytär on vielä lapsi. Mutta eikö Paganinin väitetty myyneen sielunsa, koska soitti niin virheettömästi...


Tässä tarkastellaan taiteilijamyyttiä, mitä kaikkea tapahtuu, kun taiteilija saa elää vain taiteellen. Mihin se vaikuttaa.

Vaimo, raskaana oleva, äiti - tarinan js ydinperheen aikuinen nainen on sisustaja, joka voitti instagram-kilpailun. Nyt hänen pitää sisustaa uusiksi väliaikainen talo, jossa asuu taiteilevan perheensä kanssa. Vaimo mallaa oikeasti 50 shades of grey, harmaan eri sävyjä, jotka ovat yhtä ja samaa.


Mustaa huumoria, jossa kirjailijan täyttymys on bestselleri, joka saa oman netflix-sarjan ja tukku rahaa. Sitäkö lirjallisuus on. 


Mutta millä hinnalla.


Kuinka itsekkäitä k*sipäitä taiteilijat, nerot ovat.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.