Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

sunnuntai 7. marraskuuta 2021

Aivan ihana Stig Frode Henriksen vieraana Død Snø 2 -elokuvasta puhui mukavia Night Visionsa festareilla 04/2014

Aivan ihana Stig Frode Henriksen vieraana Død Snø 2 -elokuvasta puhui mukavia Night Visionsa festareilla 04/2014, miksi jatko-osan kuvaukset tehtiin Islannissa, eikä Norjassa. Herra näytteli myös tässäkin osassa, tosin eri roolissa kun ekassa käsikirjoitti itsensä kuolleeksi... Onko natsimuseon kassan kajal-silmäinen rooli kallistelu Dregenin, Chaplinin vai Caligarin tuhoaman Cesaren puoleen??? Pojassa on kyllä kaikkia näitä aineksia... 

Pääosassa mm ihana Martin Starr, joka oli myös Stig Frode Henriksenin mielestä Freaks & Geeks sarjan paras hahmo... Varsinaiset amerikan nörtit kutsutaan apuun! Ja se, että meissä naisissa on nörttejä myös...





Sankarini: Zombie Squadin nörttiflikat! Tommy Wirkola: DEAD SNOW 2: RED VS. DEAD
Monica ja Blake rulaaa! Tommy Wirkola: DEAD SNOW 2: RED VS. DEAD. Katson myös bluraynä, Sankarini: Zombie Squadin nörttiflikat!



Tommy Wirkola: DEAD SNOW 2: RED VS. DEAD. Dead Snow-leffan jatko-osa palaa komeampana, yrjöisempänä ja komediallisempana. Mitä, onko kaikki lumi sulannut ilmaston lämpenemisen vuoksi ;)  
Mutta missä on lumi??

Maestro Lloyd Kaufman oli katsomassa samaa filkkaa, ja myös hänen aivons räjähtivät tuolla. Hyvällä tavalla ;)

Sitähän festivaalit ovat, elokuvia valtavirran tuolta puolen, moneltakin kantilta, sekä ennen kuin on saatavilla valtavirrassa ja suurissa ketjuissa. 



Tommy Wirkola: DEAD SNOW 2: RED VS. DEAD A.k.a. Død Snø 2 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.