Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

sunnuntai 7. marraskuuta 2021

TOXIC AVENGER 30-vuotis-juhlanäytös 04/2014 Night Visions festareilla

TOXIC AVENGER 30th anniversary 30-vuotis-juhlanäytös 04.2014 Night Vision festareilla
.
Eräs suosikkifilmeistäni VHS:llä on TOXIC AVENGER, hieno ja monimielisesti vihreä tarina koulu-, työpaikka- ja ostarikiusaamisesta, korruptoituneesta kaupunginjohdosta ja anti-sankarista mopin varressa. Elämme lopun aikoja vuonna 1984: typerät amerikkalaiset vain rakentavat kehojaan ja valitsevat seksikumppaneikseen yhtä plastiikkisia kammottavia bimboja ja pullisteilijoita kuin itsekin ovat. Suositut. Kuanottaret. Guanottaret? Jalkapalloilijat. Yäk. Aeropikkaavat.  Kuten Simpsonit myös tämä Kaufmanin viideo ja visio kiinnittää huomion amerikkalaiseen unelmaan - tai sen takapuoleen, ja saasteen tuottamiseen - sen kaikissa muodoissaan.
     
Kansalainen Lloyd Kaufman puhui paljon, ja kertoi paljon, kuinka 1. leffa joka aivonsa räjäytti oli Lubitchin komedia Ollako vai eikö olla... Ja eilen tajunnan räjäytti häneltäkin Dead Snow 2..

Mopilla silmään! Toxic Avenger 30-vuotisjuhlanäytöksenä Bio Rexissä. Lloyd Kaufmanin leffa The Toxic Avenger (1984) komeassa elokuvateatterissa 12.04.2014. Onko siitä niin kauan, 30 vuotta. Aika kuluu viideonauhalla... Night Visions Back to Basics 2014 
maestro Lloyd Kaufman näyttää kaapin paikan









Maestro Kaufman, Lloyd: THE TOXIC AVENGER Lloyd Kaufman, Michael Herz: THE TOXIC AVENGER 

Linkit:
Haastattelut:
- Troma-legenda Lloyd Kaufman taistelee saatanaa palvovia viihdejättejä vastaan  Dome.fi linkissä 
Tsekkaa: night visions info    
TROMA YOUTUBE CHANNEL 





Mopilla silmään, ja Lloyd Kaufmanin leffa The Toxic Avenger (1984) komeassa elokuvateatterissa Helsingin Bio Rexissä, joskus 12.04.2014. Onko siitä niin kauan, kolmekymmentä vuotta. Aika kuluu viideonauhalla... Minua viehätti aikoinaan tämä toisenlainen, hyljeksitty, ulkopuolinen sankari. Olenhan itsekin hyvin, hyvin vihreä ihminen.

30th aniversary of this lovely movie which i love as a very green person.... at Hellsinki, Finland.












viideoita:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.