Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

torstai 27. lokakuuta 2022

Vuoden paras kauhuelokuva Barbarian (2022) on tässä, Disney plussalla. Oivallinen, groteski

Vuoden paras kauhuelokuva Barbarian (2022) on tässä, Disney plussalla. Oivallinen, groteski, sisälmyksiä kääntävä, brutaali, häijy, barbaarinen, toimiva mysteeri joka toimii, uhkaavan, piinaavan tunnelman nostatus tuntuu jäisinä rotanvarpaina tuolla selkärangassa. Alussa oli yö ja vesisade. Nuori vakava nainen Tess Marshall (Georgina Campbell) saapuu airbnb-vuokraamaan taloon, mutta ei saa ovikoodia toimivaan. Hänelle soittaa eksä jatkuvasti, ja hän hylkää soitot. 

Talon hänelle vuokrannut taho ei ole paikalla puhelimen päässä, vaan pitää jättää viesti. Talon sisältä näkyy valoa. Siellä on Bill Skarsgård pyöreine, suurine silmineen. On tapahtunut tuplabuukkaus. 

Kaupungissa on joku tapahtuma, ja kaikki hotellipaikat on varattu. Luottaako ihmiseen. Jääkö sisälle kuivaan taloon. Ja miksi mies tarjoaa koko ajan teetä. Vai otatko viiniä? Tämä on vasta alkusoittoa. 

Kolahtaa kuten Ti Westin X (2022 ) naisen kehollisuudesta kauhussa, ja James Wanin Malignant (2021) käsikirjoituksen mielikuvituksen osalta. 


Kauhulla ja kauhussa voi kertoa, ajaa, käsitellä montakin asiaa, en paljasta tässä, kannattaa hakeutua tämän äärelle säkki päässä, ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Esim miten polisit vähät välittää vähemmistöön kuuluvan uhrin ahdingista. 

WTF ja tomaattien tuoreusarvot huipussaan.

10/10

🍅🍅🍅🍅



Pääosissa Bill Skarsgård, Georgina Campbell. 

Ohjaaja: Zach Cregger.

Ilmestyi Disney+ palveluun 26.10.2022. Oi tulisipa valkokankaalle. Pian. Mä en haluu mennä alas kellariin...

#Barbarian #Barbarian2022 #Barbarianfilm#barbarianmovie #kauhu #cinema 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.